17 april 2018

Allanta gaat met Alimento in zee. En dat is goed nieuws voor jou!

Begin 2018 voerde Allanta de QFOR Food scan uit, die ons een erkenning door Alimento opleverde. Dit brengt een hele reeks financiële voordelen met zich mee voor al onze Belgische klanten uit de voedingsindustrie.  Zij zijn automatisch zijn aangesloten bij Alimento/ IPV, de Belgische sectorvereniging voor de voedingsindustrie.

Voordelen bij interne coaching

Vanaf vandaag geniet je als voedselproducerende onderneming in België van volgende voordelen.  Geniet ervan wanneer je beroep doet op Allanta voor interne opleidingen op maat en/of coachings- en begeleidingstrajecten. De dienstverlening van de Alimento-groep geldt voor werknemers van de paritaire comités 118 (arbeiders voedingsindustrie) en 220 (bedienden voedingsindustrie).

Korting op advies en begeleiding met Allanta

Profiteer van een financiële tussenkomst van € 105,00 per halve dag bij  advies en begeleiding of interne audits.

Tussenkomst bij interne opleiding bij Allanta

Volg een bedrijfsinterne opleiding rond voedselveiligheid en ontvang een financiële tussenkomst van € 210,00 per halve dagsessie. Ons aanbod bestaat uit normtrainingen als FSSC 2200 en BRC 8. Ook specifieke onderwerpen als risicoanalyse, food defense en etikettering.

Allanta biedt alle opleidingen ook steeds bedrijfsintern aan. Naast financiële voordelen zijn deze collectieve opleidingen volledig op maat van jouw organisatie.

Over Alimento

Alimento groepeert het dienstenaanbod aan de werknemers en de werkgevers van de Belgische voedingsindustrie.

Voor meer info kan je hier terecht.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen, acties en aanbiedingen van Allanta.

Meer blogs