Bedrijvennetwerkdagen Limburg 2019

Op 20 en 21 november 2019 organiseert Voka Limburg de eerste editie BEDRIJVENNETWERKDAGEN. Allanta is trotse medesponsor van dit nieuw concept en wil jou graag erbij!

Wat zijn de Bedrijvennetwerkdagen?

Bedrijvennetwerkdagen is een gloednieuw concept in Limburg.  Met deze eerste editie brengt Voka ondernemers en bedrijven op een persoonlijke manier samen. Zaken doen in eigen streek! 

Business opportuniteiten aanreiken en ondernemerschap stimuleren in Limburg.

Tijdens dit tweedaags netwerkmoment krijgen bezoekers een gezicht aan het uitgebreid aantal ondernemers in Limburg. Maak kennis met de lokale economie en spreek nieuwe contacten aan. Bedrijvennetwerkdagen is een cross-sector event waarin we business opportuniteiten aanreiken en ondernemerschap stimuleren. Je ontdekt er de activiteiten van 150 Limburgse B2B-bedrijven: jouw klanten, leveranciers en partners van morgen?

Bovendien kan je er ook interessante randactiviteiten meepikken zoals de Big Refresh sessies en ‘ZigZag naar 2029’, met uitreiking van de Limburgse Innovatie Awards van Voka – KvK Limburg.

Haal meer uit jouw onderneming

Allanta is al jaren vaste kennispartner in kwaliteitssystemen en continu verbeteren in Limburg.   Het spreekt dus voor zich dat we partner zijn van Bedrijvennetwerkdagen 2019.  Onze experts werken voortdurend aan de uitdagingen van morgen. Met die reden lanceert Allanta tijdens het tweedaags event de MOKKEN CHALLENGE! 

Wat deze challenge inhoudt lees je hier.

Kom gerust langst voor advies en een toffe babbel. De koffie is vers!
Als bonus verloten we een halve dag gratis professioneel advies naar keuze. Een van onze begeleiders komt bij jou langst voor een oplossingsgericht gesprek op maat van jouw behoefte.

Je vindt ons op stand 57.

Schijf je gratis in

Kennismaken met massa’s ondernemingen uit Limburg? Meer weten over onze mokken challenge? Of gewoon nog eens bijpraten?  Wees welkom!
We nodigen je graag uit voor dit uniek netwerk event. Registratie duurt slechts enkele ogenblikken en de inkom is volledig gratis.

Registreer je hier vandaag nog 

Het Allanta team kijkt ernaar uit je te verwelkomen.
Tot dan!

PRAKTISCH

Data & Openingsuren

  • Woensdag 20 November 2019: 14u – 21u
  • Donderdag 21 November 2019: 14u – 21u

Locatie

Expo Hasselt op Park H (de voormalige Grenslandhallen-site)

Expo Hasselt
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt

 

Meer over Bedrijvennetwerkdagen