29 oktober 2019

Allanta zoekt problemen!

Jawel, je leest het goed.  Wij zoeken 100 challenges om mee aan de slag te gaan. Daarom lanceert Allanta tijdens de Bedrijvennetwerkdagen de ‘Mokken Challenge’.

Mokken challenge

Allanta denkt mee aan de uitdagingen van 2020

Bedrijvennetwerkdagen is een gloednieuw tweedaags netwerkevent in Limburg. Op 20 en 21 november brengt Voka ondernemers en bedrijven op een persoonlijke manier samen.  Een ideale manier om kennis te maken met Allanta en andere Limburgse organisaties.

De ondernemingswereld wordt almaar veeleisender en complexer. Bedrijfsleiders en kwaliteitsmedewerkers lopen vaak tegen verschillende hindernissen en staan voor een heleboel uitdagingen in 2020.
Als vaste kennispartner in kwaliteitssystemen en continu verbeteren, denken onze experts graag met jou mee aan de uitdagingen van morgen.  Met die reden houden we tijdens de Limburgse Bedrijvennetwerkdagen een ludieke mokken challenge. 

Vertel ons waarover je ‘mokt’ in ruil voor een koffiemok

Daag ons uit tijdens deze twee dagen  met de mokken-challenge of kom langs voor een toffe babbel. Je vindt ons op stand 57.

Hoe werkt de mokken challenge?

Allanta is op zoek naar 100 uitdagingen. Hindernissen waarmee Limburgse KMO’s te maken krijgen op de werkvloer en daarbuiten. We ondervinden dat veel organisaties moeite hebben om gestructureerd te groeien zonder kwaliteit te verliezen in hun bedrijfsvoering.  Door wetgeving, management, leverancierssituaties, interne frustraties en zoveel meer. We bieden een luisterend oor aan om zo ons professioneel advies te richten op de uitdagingen in de markt. Zo  helpen we in functie van jouw (groei)doelstellingen de werking van jouw organisatie te optimaliseren. Kwaliteit met IMPACT!  Onze exposanten stand staat vol gestapeld met unieke Allanta koffiemokken. Daag ons uit met een challenge en krijg gratis een leuke tas cadeau. Wees welkom en kom gerust bijpraten. De koffie staat klaar!

Win professioneel advies van een Allanta expert

Kom tijdens de Bedrijvennetwerkdagen langst op onze Allanta stand 57 om deel te nemen aan onze wedstrijd. Wie ons een uitdaging bezorgt maakt kans op een gratis halve dag advies naar keuze.
Een van onze experten komt langst bij jouw bedrijf voor bijvoorbeeld een gap-analyse. Volledig vrijblijvend en geheel op maat van jouw organisatie.  De winnaars  worden kort na de beurs verloot.

Registreer je hier vandaag nog 

Meer over Allanta vzw

Uit het vroegere “Centrum voor Kwaliteitszorg Limburg” (CKZ) groeide Allanta vzw uit tot een toonaangevende aanbieders van opleidingen, (project) begeleidingen en advies voor ondernemingen.

Ons hart ligt in Hasselt, onze kennis ingezet in heel de Benelux.

Allanta levert kwaliteit met IMPACT steeds op maat van de onderneming en processen.

Meer blogs