17 juni 2020

Welkom terug in onze opleidingslocaties in Vlaanderen en Nederland

Eindelijk is het zover! Onze coaches en experten mogen jullie, na de corona lockdown, opnieuw verwelkomen in onze Allanta opleidingslocaties in Vlaanderen en Nederland. En of we ernaar uit kijken. We maken jouw leerervaring zo aangenaam en veilig mogelijk. Hoe we dat doen, lees je hier.

Nu de versoepelingsmaatregelen in voege treden, ontvangen we de deelnemers met plezier terug veilig in onze opleidingslocaties. Vlak voor de Corona-uitbraak, heeft het Allanta team snel gereageerd en onmiddellijk de klassikale opleidingen op hold gezet.
Hierdoor was de opleidingskalender jammer genoeg flink door elkaar geschut. Nogmaals bedankt voor je begrip en geduld. We waarderen het dan ook enorm dat zoveel bedrijven blijven rekenen op onze vertrouwde service met IMPACT en ook kiezen voor onze online opleidingen en remote diensten.

Hygiëne en veiligheidsmaatregelen tijdens een Allanta opleiding

Veiligheid blijft prioriteit. Daarom namen we de tijd om onze open opleiding af te stemmen met de actuele richtlijnen van de overheid. Het is zover, de coaches verwelkomen je nu ook terug op onze Allanta opleidingslocaties in Vlaanderen en Nederland. Samen met Officenter maken jouw leerervaring zo aangenaam en veilig mogelijk.

In het opleidingsgebouw

In alle gebouwen van het Officenter geldt er een circulatieplan aangegeven met vloerstickers die je veilig naar het lokaal leiden. Aan de receptie staan er plexiglas schermen er zelfs een camera die jouw temperatuur meet. Op verschillende plaatsen zijn er desinfecterende spray, tissues en afsluitbare vuilnisbakken aanwezig. In het opleidingsgebouw geldt er een mondmaskerplicht. Indien je een mondmasker wenst, zijn ze aan de balie verkrijgbaar. Of vraag ernaar aan de trainer of opleidingscoördinator.

In het opleidingslokaal

Het goed verluchte opleidingslokaal is ruim met de zitplaatsen voldoende (1,5 meter) uit elkaar. Afhankelijk van de ruimte worden er slechts een beperkt aantal deelnemers per sessie toegelaten om de physical distance regels te garanderen. Ook hier uiteraard weer met desinfecterende spray, tissues en een afsluitbare vuilnisbak.

Tijdens de training

Gedurende de klassikale training houdt de coach toezicht opdat de juiste afstanden worden bewaard en draagt een mondmasker/gezichtsbeschermer tijdens opdrachten.

Cursusmateriaal

Bij voorkeur bezorgt onze opleidingscoördinator jouw cursus op voorhand digitaal. Neem je de documentatie liever door in een handige paperback?  De presentatie en leerstof worden in dat geval intern klaargemaakt en met handschoenen uitgedeeld.
Persoonlijk schrijfmateriaal blijft voor elke deelnemer beschikbaar, veilig verpakt in een plastic bag.

Lunch en koffiepauze

Tijdens dagopleidingen wordt er standaard lunch, koffie, thee, frisdranken en waters, gratis voorzien. Broodjes en soep zijn apart verpakt door medewerkers van de Bistro.

Start jouw groeitraject

Onze coaches en experten hopen je spoedig opnieuw in levende lijve te zijn bij een volgende Allanta opleiding in Automotive, Medical Devices, Food of algemene kwaliteit- en procesverbetering.

Tot snel!

Meer blogs