IVDR Leerplatform - Pilot

Samen naar een succesvolle IVDR-implementatie

Vraag gerust naar meer informatie, we helpen je graag verder. Ontdek jouw voordelen als lid.

Voorkennis voor deelname aan dit leerplatform is niet benodigd.

Ben je een fabrikant of ontwikkelaar van een reagens, recipië,nten voor specimens, een reactief product, een kalibrator, een controlemateriaal, een kit, een instrument, een apparaat, een toestel, software of een systeem dat afzonderlijk of in combinatie wordt gebruikt, en is bestemd om te worden gebruikt voor in-vitro-diagnostiek? Dan ontkom je er niet aan om te voldoen aan de wetgeving In Vitro Diagnostiek: IVDR.

De nieuwe wetgeving In Vitro Diagnostic Regulations

Op 5 mei 2017 werden de nieuwe Europese verordeningen voor ,in vitro diagnostiek gepubliceerd: IVDR. Er worden tal van nieuwe vereisten gesteld ,aan fabrikanten van in vitro diagnostica. Wat er veranderd in IVDR, lees je in deze blog. De deadly deadline lijkt nog ver weg (mei 2022), maar die &lsquo,zee aan tijd&rsquo, is een valstrik en leidt onherroepelijk tot schipbreuk indien jouw bedrijf niet tijdig van koers verandert. Een IVDR traject opstarten gebeurt daarom best vandaag.

Het leerplatform: met vereende krachten ,naar een succesvolle IVDR-implementatie

Het doel van het platform is om samen te werken naar een succesvolle implementatie van de IVDR, of ,transitie van Directive naar de Regulation. ,Dit gebeurt op een ,interactieve ,en ,informele manier, via de uitwisseling van ervaringen en informatie tussen fabrikanten en ontwikkelaars van ,in vitro diagnostica en sturing en toelichting van van senior consultant-trainer ,Carine Vandervorst, voorheen Apotheker Klinisch Bioloog. ,

Tijdens korte sessies van ,3 uren ,worden specifieke topics behandeld, vragen verzameld en toelichtingen gegeven. Per jaar worden 4 sessies georganiseerd, waar alle deelnemers samenkomen. ,Onderling worden ,ervaringen uitgewisseld, worden uitgevoerde activiteiten en de opgedane kennis gedeeld ,en is er voldoende tijd om te sparren. Carine Vandervorst staat aan de zijlijn om alles in goede banen te leiden. Instromen kan op ieder gewenst moment!

Pilot-sessie IVDR

Graag nodigen we je uit om samen te proeven van dit nieuwe concept. Deze pilot-sessie wordt je kosteloos aangeboden door Allanta en wordt dit najaar drie keer ,georganiseerd:

  • Vrijdag 23 november, 13u30 - 16u30, ,Hasselt
  • Vrijdag 30 november, 13u30 - 16u30, ,Gent
  • Vrijdag 14 december, 13u30 - 16u30, ,Leuven

Wees welkom, maar let op: vol=vol!

Programma

Je kunt hier terecht met vragen van alle aard omtrent IVDR. Er wordt geen vooraf opgestelde agenda gevolgd.

Dit leerplatform is laagdrempeling en toegankelijk voor iedere onderneming die raakpunten heeft met In Vitro Diagnostica.

Specifieke topics die een struikelblok vormen of hoofdbrekens veroorzaken zullen behandeld worden.

Praktische informatie

Opleidingen op maat

Liever deze opleiding bedrijfsintern volgen? Op maat van de organisatie en voordelig vanaf 5 deelnemers.

Contacteer ons voor meer informatie.
Lunch & lesmateriaal inbegrepen

Tijdens dagopleidingen wordt er standaard lunch, koffie, thee, frisdranken en waters, evenals documentatie- en schrijfmateriaal gratis voorzien.

Annulatievoorwaarden

Bij annulatie méér dan 3 weken voor aanvang van de training is 75,00 EUR administratiekost verschuldigd. Bij annulatie minder dan 3 weken voor aanvang van de training is 100% van de deelnameprijs verschuldigd. Vervanging van de ingeschrevene is steeds mogelijk, mits melding aan ons secretariaat. Door onvoorziene omstandigheden kan Allanta vzw ten allen tijde de opleiding annuleren, het programma, de datum of de locatie wijzigen. Meer in onze Algemene Voorwaarden.

Nog vragen?

Heb je een vraag over deze opleiding? Wij helpen je graag verder! Neem gerust contact op met ons.

info@allanta.be

 

Vraag offerte aan

Wens je meer informatie of een offerte op maat? Vul dan even onderstaand formulier in, wij helpen jou graag verder!

Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

 

 

Gerelateerde
oplossingen

Wist je dat we onze advies en kennis op meerdere manieren inzetten? Ontdek hier aansluitende oplossingen.

Terug naar overzicht