https://klant.allanta.be/opleiding/fit-in-je-hoofd-wel-in-je-vel?

Fit in je hoofd

Vraag gerust naar meer informatie, we helpen je graag verder. Ontdek jouw voordelen als lid.

Na deze training heb je een beter inzicht in wat stress met jou doet en hoe je , door beweging, ademhaling en aandacht beter voor jezelf kan zorgen. Met eenvoudige toepasbare en discrete technieken kan je zelf aan de slag tijdens je (werk)dag om je stressniveau te doen dalen of je energieniveau op te krikken.

wel in je vel

Resultaten

Op aanvraag

Programma

Heeft ongezonde stress een grote invloed in jouw dagelijks leven? Word je overspoeld door informatie, to do&rsquo,s en verplichtingen? Is jouw energieniveau regelmatig te laag naar je zin?

Je bent niet alleen. 25% van de Belgische bevolking heeft dagelijks stressgerelateerde klachten zoals spierpijn, hoofdpijn, slapeloosheid, vermoeidheid.

Je moet er vooral niet mee blijven lopen! Tijdens deze training leer je hoe je je eigen stressignalen beter leert herkennen en via concrete eenvoudige oefeningen stress de baas blijft, je beter in je vel voelt en meer energie overhoudt. Het resultaat: meer plezier in het leven/je job, meer productiviteit en minder gezeur!

Praktische informatie

Opleidingen op maat

Liever deze opleiding bedrijfsintern volgen? Op maat van de organisatie en voordelig vanaf 5 deelnemers.

Contacteer ons voor meer informatie.
Lunch & lesmateriaal inbegrepen

Tijdens dagopleidingen wordt er standaard lunch, koffie, thee, frisdranken en waters, evenals documentatie- en schrijfmateriaal gratis voorzien.

Annulatievoorwaarden

Bij annulatie méér dan 3 weken voor aanvang van de training is 75,00 EUR administratiekost verschuldigd. Bij annulatie minder dan 3 weken voor aanvang van de training is 100% van de deelnameprijs verschuldigd. Vervanging van de ingeschrevene is steeds mogelijk, mits melding aan ons secretariaat. Door onvoorziene omstandigheden kan Allanta vzw ten allen tijde de opleiding annuleren, het programma, de datum of de locatie wijzigen. Meer in onze Algemene Voorwaarden.

Iedereen die in zijn job en daarbuiten geconfronteerd wordt met , spanning en stress en op zoek is naar concrete handvaten , om hier mee om te gaan.

Nog vragen?

Heb je een vraag over deze opleiding? Wij helpen je graag verder! Neem gerust contact op met ons.

info@allanta.be

 

Vraag offerte aan

Wens je meer informatie of een offerte op maat? Vul dan even onderstaand formulier in, wij helpen jou graag verder!

Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

 

 

Gerelateerde
oplossingen

Wist je dat we onze advies en kennis op meerdere manieren inzetten? Ontdek hier aansluitende oplossingen.

Terug naar overzicht