5S op kantoor (administratie)

Vraag gerust naar meer informatie, we helpen je graag verder. Ontdek jouw voordelen als lid.

 

Werkt u in een kantooromgeving en ergert u zich ook aan de inefficië,ntie waarmee u dagelijks geconfronteerd wordt? Lange wachttijden, overbodig papierwerk, overmatige controles, onoverzichtelijke archieven,&hellip, , Deze en vele andere zaken zonder toegevoegde waarde zijn helaas nog steeds schering en inslag in administratie- en dienstenomgevingen. Nochtans kunnen deze verspillingen dankzij de 5S op kantoor methodologie snel en gemakkelijk geë,limineerd worden!

Het door Toyota ontwikkelde ,5S ,systeem maakt verspilling namelijk op gevisualiseerde wijze inzichtelijk en helpt ze uit te schakelen op een consistente  ,manier.

De kracht van 5S voor uw kantooromgeving is de eenvoud en de onmiddellijk zichtbare resultaten, zowel naar orde en netheid als naar productiviteit. De implementatie van 5S op kantoor bestaat in het projectmatig uitvoeren van het vijfstappenplan, dat zowel wat materiaal als wat investering weinig middelen vergt: Seiri (scheiden), Seiton (schikken), Seiso (schoonmaken), Seiketsu (standaardiseren) en Shitsuke (systematiseren).

Bent u er ook klaar voor om binnen uw kantooromgeving alles een duidelijke structuur te geven en uw collega&rsquo,s en uzelf veel tijd en ergernissen te besparen? Is uw onderneming van topmanagement tot op de bedrijfsvloer warm te maken voor een dergelijk transformatietraject? Volg dan nu onze opleiding 5S op kantoor en start morgen met de implementatie op de werkvloer. Maak uw werkomgeving en uw hoofd vrij van overtollige rommel en creë,er ruimte voor optimale groei van uw onderneming!

Resultaten

Na deze opleiding 5S op kantoor zal u de filosofie van 5S begrijpen, de vijf stappen kunnen uitleggen en een implementatieplan kunnen opmaken toegepast op de eigen kantooromgeving.

U zal over de nodige inzichten en argumenten beschikken om in uw organisatie aan te tonen dat 5S op kantoor meer is dan alleen maar opruimen of kuisen. U bewijst dat het een basisgegeven is voor efficië,nt teamwerk en continue verbetering!

U zal begrijpen hoe de Lean 5S methodologie kan bijdragen aan het succesvol visualiseren en inzichtelijk maken van verspilling op de werkvloer.

U zal inzicht verworven hebben in het doel achter iedere stap is en welke criteria nodig zijn voor evaluatie van iedere &ldquo,S&rdquo, implementatie.

U zal in staat zijn de 5S op kantoor methodiek in uw organisatie middels een gestructureerde aanpak toe te passen

De verworven kennis zal u in staat stellen een solide basis voor verdere Lean implementatie te leggen.

Dankzij de praktijkgerichtheid van de opleiding zal u onmiddellijk kunnen starten met 5S implementaties in uw kantooromgeving en dit overtuigend borgen in uw organisatiecultuur.

Programma

Introductie: Bereken uw Rommel Quotië,nt
De voordelen van 5S op kantoor
5 S op kantoor:

  • Pijler 1: Scheiden
  • Pijler 2: Schikken
  • Pijler 3: Schoonmaken
  • Pijler 4: Standaardiseren en visualiseren
  • Pijler 5: Systematiseren

Vragenronde en discussie

Praktische informatie

Opleidingen op maat

Liever deze opleiding bedrijfsintern volgen? Op maat van de organisatie en voordelig vanaf 5 deelnemers.

Contacteer ons voor meer informatie.
Lunch & lesmateriaal inbegrepen

Tijdens dagopleidingen wordt er standaard lunch, koffie, thee, frisdranken en waters, evenals documentatie- en schrijfmateriaal gratis voorzien.

Annulatievoorwaarden

Bij annulatie méér dan 3 weken voor aanvang van de training is 75,00 EUR administratiekost verschuldigd. Bij annulatie minder dan 3 weken voor aanvang van de training is 100% van de deelnameprijs verschuldigd. Vervanging van de ingeschrevene is steeds mogelijk, mits melding aan ons secretariaat. Door onvoorziene omstandigheden kan Allanta vzw ten allen tijde de opleiding annuleren, het programma, de datum of de locatie wijzigen. Meer in onze Algemene Voorwaarden.

Nog vragen?

Heb je een vraag over deze opleiding? Wij helpen je graag verder! Neem gerust contact op met ons.

info@allanta.be

 

Vraag offerte aan

Wens je meer informatie of een offerte op maat? Vul dan even onderstaand formulier in, wij helpen jou graag verder!

Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

 

 

Gerelateerde
oplossingen

Wist je dat we onze advies en kennis op meerdere manieren inzetten? Ontdek hier aansluitende oplossingen.

Terug naar overzicht