Medical Device Regulations & Quality Assurance Service Package for Subcontractors

Vraag gerust naar meer informatie, we helpen je graag verder. Ontdek jouw voordelen als lid.

 

De Europese wetgeving voor Medical Devices is van toepassing op de hele toeleveringsketen in de Medical Device industrie. Als subcontractor ,die een component of subsysteem voor een Medical Device vervaardigt dient u dus op  ,de hoogte te zijn van de geldende eisen omtrent vervaardiging en levering.

Niet alleen vertrouwt uw klant erop dat u als ,expert aan de kwaliteits- en productveiligheidseisen tegemoet komt. U bent hiervoor ook wettelijk verantwoordelijk. In de nieuwe Medical Device Regulations, die eind 2016 of begin 2017 ,worden gepubliceerd, worden de rollen van de diverse &ldquo,economische operatoren&rdquo, binnen de Medical Device toeleveringsketen verder gedefinieerd.

  • Wat wordt er precies van u als subcontractor verwacht?
  • Hoe kunt u aansprakelijkheid bij adverse events als gevolg van nalatigheid voorkomen?

Allanta heeft jarenlange expertise omtrent het opzetten en ,implementeren van kwaliteitssystemen en wet- en regelgevingen in de ,Medical Devices sector.

Speciaal voor u ontwikkelden wij een Service Package op maat. ,Wenst u begeleiding of heeft u vragen omtrent de onderwerpen die ,hieronder zijn opgelijst, dan staan onze Allanta experten voor u ,klaar.

De eisen aan subcontractors varië,ren per product en per proces, ,afhankelijk van beoogd gebruik en de van toepassing zijnde standaarden. ,Op basis van inventarisatie en weging van de wettelijke en klanteisen kunnen de reikwijdte, inhoud en complexiteit van uw kwaliteitssysteem worden gedefinieerd. Ook hiermee kan Allanta u helpen.

Programma

  • Beoogd gebruik
  • Specificatie van eisen
  • Risk Management
  • Quality Agreement
  • Productie
  • Opslag
  • Traceerbaarheid en registraties
  • Kwaliteitssysteem

 

Doelgroep

subcontractors in de Medical Devices industrie

Praktische informatie

Opleidingen op maat

Liever deze opleiding bedrijfsintern volgen? Op maat van de organisatie en voordelig vanaf 5 deelnemers.

Contacteer ons voor meer informatie.
Lunch & lesmateriaal inbegrepen

Tijdens dagopleidingen wordt er standaard lunch, koffie, thee, frisdranken en waters, evenals documentatie- en schrijfmateriaal gratis voorzien.

Annulatievoorwaarden

Bij annulatie méér dan 3 weken voor aanvang van de training is 75,00 EUR administratiekost verschuldigd. Bij annulatie minder dan 3 weken voor aanvang van de training is 100% van de deelnameprijs verschuldigd. Vervanging van de ingeschrevene is steeds mogelijk, mits melding aan ons secretariaat. Door onvoorziene omstandigheden kan Allanta vzw ten allen tijde de opleiding annuleren, het programma, de datum of de locatie wijzigen. Meer in onze Algemene Voorwaarden.

Nog vragen?

Heb je een vraag over deze opleiding? Wij helpen je graag verder! Neem gerust contact op met ons.

info@allanta.be

 

Vraag offerte aan

Wens je meer informatie of een offerte op maat? Vul dan even onderstaand formulier in, wij helpen jou graag verder!

Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

 

 

Gerelateerde
oplossingen

Wist je dat we onze advies en kennis op meerdere manieren inzetten? Ontdek hier aansluitende oplossingen.

Terug naar overzicht