Ontbijtsessie - Wat is EOS?

Creëer visie en tractie in een samenhangend, gezond leiderschapsteam

Hasselt - 18-04-2024

Inschrijven €0
€0 voor leden. Ontdek jouw voordelen als lid.

 

Ben jij een bedrijfseigenaar of een senior level executive en wil jij jouw bedrijf consequent beter laten functioneren en sneller groeien? Tijdens deze gratis ontbijtsessie laat key-note spreker Sven Saerens je kennismaken met EOS – the Entrepreneurial Operating System®.


✔ Schrijf maximaal 2 leden van het managementteam gratis in

Resultaten

Gepassioneerd door bedrijfsoptimalisatie delen we tijdens dit event een methode waarmee je:

✔ de visie verduidelijkt

✔ tractie krijgt

✔ de samenwerking van het team versterkt

✔ meer rendement krijgt op tijd en geld

EOS – the Entrepreneurial Operating System® – is geen computerbesturingssysteem. Het is een alomvattende toolbox die bedrijven ondersteunt op basis van de zes belangrijkste pijlers – geïllustreerd in het model hiernaast – die in elk bedrijf moet worden beheerd én versterkt om van een goed bedrijf naar een geweldig bedrijf te gaan.


De 6 peiliers van het EOS-model

Programma

Verloop van de ontbijtsessie op donderdag 18 april

  • 8u: ontvangst met broodjes en koffie
  • 8u30 – 10u: Spreker Sven Saerens
  • 10u-11u: vragen + netwerkmoment


Prijs:

Gratis, met een no-show-fee van 50,00 EUR


 

Doelgroep

Zaakvoerders en leden van het managementteam met 10-250 werknemers. Deelnemen is gratis voor maximaal 2 medewerkers uit hetzelfde bedrijf en er geldt een no show fee van €50,00.


Waarom wij fan zijn?

EOS is zo sterk omwille van zijn eenvoud. Er is geen theorie of moeilijke methoden, alleen simpele, nuttige hulpmiddelen die mensen helpen om elke week meer van de juiste dingen gedaan te krijgen. EOS behandelt niet de symptomen maar duikt naar de root cause.

Deze manier van werken is een enorme meerwaarde voor elk ondernemend bedrijf – in alle sectoren en bedrijfsmodellen – die in hun groei tegen verschillende zaken aanlopen en terug focus willen krijgen. Dit besturingssysteem werkt uitstekend samen met kwaliteitsmanagementsystemen als ISO 9001:2015.


Sven Saerens EOS

Praktische informatie

Prijs

Leden: €0 / Niet-Leden: €0
De vermelde prijzen zijn steeds Excl. BTW.
KMO portefeuille: vraag hier jouw subsidie aan en bespaar tot 30% op jouw inschrijvingsprijs. Erkenningsnummer Opleiding DV.O105117

Opleidingen op maat

Liever deze opleiding bedrijfsintern volgen? Op maat van de organisatie en voordelig vanaf 5 deelnemers.

Contacteer ons voor meer informatie.
Lunch & lesmateriaal inbegrepen

Tijdens fysieke dagopleidingen wordt er standaard lunch, koffie, thee, frisdranken en waters, evenals schrijfmateriaal gratis voorzien. Bij zowel klassikale als live online trainingen stelt de coach het Allanta opleidingsmateriaal digitaal ter beschikking.

Duur

Dagopleidingen duren 8u en gaan door van 9u tot 17u. Halve dagopleidingen duren 4u en kunnen doorgaan van 9u tot 13u of van 13u tot 17u.

Annulatievoorwaarden

Bij annulatie méér dan 3 weken voor aanvang van de training is 75,00 EUR administratiekost verschuldigd. Bij annulatie minder dan 3 weken voor aanvang van de training is 100% van de deelnameprijs verschuldigd. Vervanging van de ingeschrevene is steeds mogelijk, mits melding aan ons secretariaat. Door onvoorziene omstandigheden kan Allanta vzw ten allen tijde de opleiding annuleren, het programma, de datum of de locatie wijzigen. Meer in onze Algemene Voorwaarden.

Nog vragen?

Heb je een vraag over deze opleiding? Wij helpen je graag verder! Neem gerust contact op met ons.

info@allanta.be

 

Bedrijfsinterne opleiding

Laat hier van je horen. We helpen je snel verder.
 

Schrijf je in voor de Allanta nieuwsbrief! Ik ben geïnteresseerd in:
General Manufacturing & Services
Automotive
Food
Medical

Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.