Gratis webinar - Hoe digitaliseer je jouw organisatie met RFID technologie? - VOLZET

(1u)

Vraag gerust naar meer informatie, we helpen je graag verder. Ontdek jouw voordelen als lid.

Geen voorkennis vereist

Maak kennis met de vele toepassingen van RFID

Wat ben je met een geavanceerd ERP systeem als je nog steeds elk product manueel moet toevoegen aan je stock, of als je moet voortgaan op de bestelbon van je leveranciers en vervolgens manueel moet overnemen? De Logistiek van de 21ste eeuw heeft genoeg van al het extra werk rond stocktelling, barcodescanning, manuele correctie. Raak in deze gratis webinar wegwijs in de digitale mogelijkheden van RFID

RFID, ofwel Radio Frequency Identification, is een digitale barcode, maar je ziet hem niet. Elk label is uniek en dankzij intelligente software en hardware werk je al snel dubbel zo efficiënt in tal van toepassingen. Maar wil je nog wat verder gaan en extra informatie aan je product toevoegen (vervaldata, authenticatie, productclassificatie, …) dan heb je baat bij RFID integratie

RFID ontstond om vliegtuigen snel op afstand te identificeren in oorlogstijd en werd later gebruikt in zoveel verschillende hedendaagse toepassingen waarvan contactloos betalen en tolheffing de meest bekende zijn.

Vandaag is het toepassingsgebied niet meer te overzien, tientallen RFIDs worden door iedereen dagelijks gebruikt. Denk aan je toegangsbadge op het werk, je bibliotheekkaart, Mobibkaarten, bankkaarten, … om nog maar te zwijgen over de industriële toepassingen.

En wat voor morgen?

Dankzij de integratie van RFID lezers in de moderne smartphone kan je vandaag zelfs als particulier direct aan de slag met NFC RFID technologie. Verwerk je contactgegevens, wifi-codes, automatiseer je agenda, en nog veel meer met een simpel RFID labeltje. 


Maak kennis met RFID en neem deel 


Resultaten

RFID is niet nieuw, in tegendeel. De technologie is alom aanwezig in de meest uiteenlopende organisaties en toepassingen. Het hoeft niet eens moeilijk of duur te zijn.  Ontdek de ontelbare mogelijkheden met RFID en hoe makkelijk je de labeltechnologie toepast in jouw eigen organisatie en logistiek. 

Met RFID krijg je een heel andere kijk over kwaliteitsborging, efficiëntie, kortom jouw kernwaarden voor de toekomst.

Programma

Een webinar van 16u tot 17u

  • Waar komt RFID vandaan?
  • Hoe werkt het nu eigenlijk?
  • Welke verschillende types (standaarden) bestaan er?
  • Een succes case: Decatlon.


Schrijf je nu in voor de GRATIS webinar en krijg een GRATIS NFC sample toegestuurd. Tijdens de online sessie geeft de coach instructies hoe je deze kan encoden met je smartphone. 


 

Doelgroep

Deze webinar is een aanrader voor iedereen die graag de technologie wil begrijpen of graag een RFID project wil voorstellen.

Jouw coaches

Thomas Vervecken

Coach - Expert Innovatie en technology

Meer over Thomas

 

Vraag offerte aan

Wens je meer informatie of een offerte op maat? Vul dan even onderstaand formulier in, wij helpen jou graag verder!

Schrijf je in voor de Allanta nieuwsbrief! Ik ben geïnteresseerd in:
General Manufacturing & Services
Automotive
Food
Medical

Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

 

 

Gerelateerde
oplossingen

Wist je dat we onze advies en kennis op meerdere manieren inzetten? Ontdek hier aansluitende oplossingen.

Terug naar overzicht