Dirk Coremans

Coach - Senior Expert

  •  ISO 9001 &  IATF 16949
  •  interne & leveranciers audits & technieken
  •  Automotive Core Tools
  •  individuele & team coaching
  •  risicomanagement & probleemoplossende technieken
  •  Lean manufacturing

 

Wie is Dirk

Ik ben een expert op gebied van kwaliteitsmanagement met grote affiniteit voor productie maar ook met kennis van zaken voor andere processen. Ik maak graag gebruik van de verschillende automotive tools, om verbeteringen door te voeren in verschillende sectoren. Ik ben flexibel ingesteld en denk altijd mee met de jou als klant, om de best mogelijke oplossing voor je probleem te vinden.

 

Expertise en achtergrond

Ik volgde een technische opleiding Elektro-mechanica en bouwde een 32 jarige carrière uit bij Dupont De Nemours (Hoogwaardige kunststoffen). Later vond ik mijn plek bij Axalta Coating Systems (Auto- en industriele lakken). Gedurende deze periode was  ik voornamelijk actief  als leidinggevende in operations (17 jaar) waar ik reeds kwaliteitsverbeteringen invoerde en later als site kwaliteitsmanager (15 jaar). Het laatste jaar heb ik volbracht als Business Quality Manager EMEA. Ik ben een hands-on persoon welke geen enkel probleem uit de weg gaat. Mijn doel is het verhogen van de kwaliteit en verbeteren van processen binnen een bedrijf.

 

Schakel me in voor

 

 

Aanpak

Door mijn jarenlange ervaring in productie en kwaliteit kan ik veel praktijkervaringen delen met de cursisten.
Opleidingen en workshops  stel ik af op maat van bedrijven  of in open formule. Voor advies en begeleiding van beginnende kwaliteitsmanagers en systemen ben je bij mij aan het juiste adres.