Fred Deliën

Coach - Senior Expert Beleidsinformatica

  • procesmanagement rond risicobeheer, audit en opvolging regelgeving
  • prestatiebeheer informatica en project management
  • change management rond privacy en informatiebeveiliging
  • interne audits informatica, privacy en informatiebeveiliging
  • verbeterprojecten

 

Wie is Fred

Ik ben een doorwinterd pragmatisch denkend beleidsinformaticus die leeft om de klant een efficiënte oplossing te leveren volgens afgesproken en meetbare resultaten. Dat vereist meedenken met de klant, bepalen van haalbare objectieven om samen een gemotiveerd team op te gaan zetten die de gewenste resultaten hard maken. Zijn de bevindingen minder leuk ? Ook dan sta ik als vertrouwensrelatie open voor ieders opinie, met aandacht voor respect en integriteit.

 

 

Expertise en achtergrond

Als coach voor Allanta doe ik beroep op meer dan 30 jaar ervaring in de IBM-mainframe wereld. Vooral in advies-, methodologie- en managementfuncties. Midden jaren 90 begon ik een eigen adviesbedrijf met uitbreiding van de diensten rond risicobeheer, audit en compliance. Deze uitbreiding levert ook informaticaoplossingen en opleidingen met verschillende partners in de vermelde deeldomeinen in Europa en delen van Afrika.
Ik heb tevens 13 jaar gedoceerd aan de Antwerpse universiteiten en de Koninklijke Vlaamse Ingenieurs Vereniging in IT Audit en Performance onderwerpen. Daarbovenop gaf ik herscholing aan volwassenen in technisch en organisatorisch gerelateerde informatica onderwerpen.

 

Je kan me inzetten voor onder andere:

 

Ik ben gecertificeerd als:
  • gecertificeerd lesgever voor Audit, AVG/GDPR en ISMS – Alle niveaus, intro tot lead

 

 

Aanpak

Mijn aanpak is pragmatisch en praktijkgericht. Een open samenwerking is daarbij héél belangrijk om de gewenste resultaten te behalen. Eens de doelen afgelijnd integreer ik volledig in het team en reageer prompt op alle elementen die iets in de weg kunnen leggen van de gezamenlijk bepaalde strategie in functie van de eigenheid van jouw onderneming. Daarbij houden we bovendien samen de koers aan die past bij de maturiteit van jouw bedrijf in de materie waarop wordt gewerkt.