Giovanni Patané

Coach - Expert supply chain

  • Supply Chain Management (SCM)
  • prestatie indicatoren, meten en rapporteren
  • packaging
  • sales processen

 

Wie is Giovanni

Met 20 jaar ervaring in leidinggevende functies kan ik mezelf omschrijven als een echte peoplemanager! Ik vind het zeer belangrijk om met mensen samen te werken en hun ontwikkeling komt altijd op de eerste plaats. Ieder individu, iedere persoon, iedere medewerker is anders en daarom ga ik altijd op zoek naar ‘de mens’ in uw medewerker. Hoe zijn ze “echt”; wat is hun drijfveer, hoe voelen ze zich, wat maakt hun blij, wat niet?

 

Expertise en achtergrond

In mijn, 10 jaar, lange carrière als logistiek manager, heb ik leren omgaan met termen zoals: logistieke concepten, supply chain, prestatie indicatoren, meten en rapporteren, packaging, transport, flexibiliteit, voorraadbeheer en fysieke distributie. De kennis die ik hierin heb opgedaan, zorgde ervoor dat ik ook als sales manager verschillende succesverhalen mocht schrijven. Onderhandelen met CEO’s, opstellen van “service level agreements”, sales processen, sales coaching, targets, omgaan met obstakels en omdraaien van negatieven zijn dagelijkse kost voor mij.

 

Schakel me in voor

 

 

aanpak

Als trainer/coach zorg ik ervoor om mijn kennis over te brengen op een persoonlijke,  praktijkgerichte en soms speelse, manier. Steeds sterk in opbouw, krachtig in training en  diepgaand in coaching.

 

Blogs