Krystyna Krywen

Coach - Expert soft skills & schriftelijke communicatie

  • soft skills
  • communicatievaardigheden
  • leiderschap

 

Wie is Krystyna

Puur een opleiding geven, daar doe ik niet aan mee. Mijn doel is om een concrete, werkbare oplossing of strategie met maximale voordelen te bieden. Of het nu om schrijven, (mondeling) communiceren,  welzijn op het werk gaat of efficiënt werken. Steeds luister ik oprecht nieuwsgierig naar de deelnemers en hun behoeften. Als persoon – en natuurlijk ook als trainer – ben ik enthousiast, gedreven, motiverend en … een tikkeltje perfectionistisch.

 

Expertise en achtergrond

Opgegroeid in een meertalige omgeving raakte ik gefascineerd door het effect van taalgebruik in communicatie. En in die richting bleef ik ook verder gaan: van mijn talenstudies, naar pedagogisch expert voor taalopleidingen tot uiteindelijk coach in schriftelijke communicatie en soft skills. In de afgelopen 20 jaar als trainer is er slechts één rode draad en dat is mijn passie om mensen te begeleiden in hun carrière en dagelijks (werk)leven.

 

Schakel me in voor onder andere:
  • schriftelijke communicatie: klantgericht schrijven, efficiënt communiceren per mail, rapporten en verslagen schrijven, correct schrijven, schrijven voor sociale media, webteksten schrijven en schrijven voor chatbots
  • timemanagement (ook in het kader van welzijn op het werk)
  • (gezond) assertief communiceren
  • communiceren met impact

Efficiënt (samen)werken in het nieuwe normaal

Aanpak

Samen vertrekken we vanuit je eigen cases en jouw input. Geen algemene voorbeelden waar je je niet in kan vinden. Daarom is geen enkele workshop dezelfde en is de inhoud telkens anders. Als deelnemer voel je je meteen betrokken. Flexibel zijn vind ik bovendien een must: op elk moment is er tijd voor vragen of opmerkingen van de deelnemers. Alleen zo kunnen we snel en efficiënt tot het gewenste resultaat komen. Na de opleiding stap je buiten met concrete handvaten waarmee je onmiddellijk aan de slag kan.

Ik hanteer een praktische, doelgerichte aanpak. Steeds op maat van de behoeften en doelstellingen van de deelnemers. Geen saaie theorie maar een hands-on training met tal van praktische tips en tricks die echt een meerwaarde vormen. Ik geef meer dan opleidingen, maar diepgaande workshops die je als deelnemer vanaf de start actief meeneemt. Jij als deelnemer staat hierin centraal: wat wil je bereiken? Wat zijn je reële uitdagingen? Op basis van je input en die van andere betrokken actoren werk ik het programma op maat uit.