Sarah Van de Velde

Coach - Partnermanagement

 • Samenwerking met klanten en leveranciers
 • Stakeholdermanagement

 

Wie is Sarah

“If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together”
Dat is mijn motto. Gedreven vanuit resultaatsgerichtheid op lange termijn, geloof ik er sterk in dat partnermanagement met leveranciers en klanten een onmisbare schakel is om blijvend waarde te creëren als organisatie.

 

Waardegedreven partnermanagement wordt hierbij gekenmerkt door gestructureerde, weldoordachte samenwerkingen tussen stakeholders om gemeenschappelijke doelstellingen zoals innovaties en risicomanagement vorm te geven.

 

Expertise en achtergrond

Na mijn Master Handelswetenschappen startte ik doelbewust bij Colruyt Group als aankoper, dé bakermat van leverancierssamenwerkingen, onderhandelingen en efficiëntie. Daarna deed ik ervaring op als inkoopconsultant in verscheidende industrieën waaronder luchtvaart en pharma.
Hierbij merkte ik de toegevoegde waarde van sterke partnersamenwerkingen om maximale waardecreatie te bekomen.
Dit was de geboorte van “COLEVATOR” – waarbij ‘co’ staat voor ‘samen’ en ‘elevate’ voor ‘excelleren’.

 

 

Schakel me in voor

 

 

Aanpak van coaching

Ik ben gepassioneerd door opleidingen geven!
Mijn succesformule? Ik sta voor een persoonlijke aanpak waarbij kwalitatieve wetenschappelijke bronnen, het delen van ervaringen en best practices centraal staan. Zo kan elke cursist de geziene materie onmiddellijk toepassen in zijn/haar organisatie.

 

 

 

Laten we waarde toevoegen aan jouw samenwerking met partners

  Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.

   

   

   

  Over COLEVATOR
  COLEVATOR spitst zich toe op sterke klanten- en leverancierssamenwerkingen in te richten om maximaal waarde te creëren. Dit door de huidige klanten- en leverancierstevredenheid objectief te meten, als op maat opleidingen om deze te verhogen in de organisatie. De ‘win-win methodiek’, intern- en extern stakeholdermanagement en lange termijn relaties zijn hierbij onmisbare bouwstenen.

  www.colevator.com