Evelien Verschroeven

Coach

  • Factory of the Customer
  • corporate learning
  • learntech

 

Wie is Evelien

Ik ben een innovator en bedrijfsantropoloog bij Innovation OIC en Factory of the Customer. Mijn interesse en netwerk ligt in innovatie en ondernemerschap. Binnen dit dynamisch speelveld zijn leren en creëren mijn passie. Door de cocktail van business kennis, kritische open geest en de fascinatie voor innovatie laat ik nieuwe ideeën ontstaan. Ik ben moeilijk in een hokje te plaatsen: een antropoloog met 15 business ervaring, een artist met sterk financieel inzicht en een dromer op zoek naar feiten. Ik ben een geboren netwerker, maak makkelijk connecties niet enkele met mensen maar ik hou er van om zaken met elkaar te associëren. Ik ben een meta-denker, die ook de handen uit de mouwen kan steken.

 

Expertise en achtergrond

Ik heb 15 jaar ervaring in het begeleiden van starters, startups en CEO’s
grondige kennis van businessplannen met een sterke aandacht voor de menselijke aspecten
sinds 2 jaar ben ik gericht bezig met startups en ontwikkelingen binnen learntech. Dit zijn technologieën die leren ondersteunen zowel in onderwijs als bij corporate learning of individueel leren en competentie ontwikkeling. Ik heb in dit ecosysteem een groot netwerk evenals in het ecosysteem rond textiel, fashion en technology.

 

Aanpak

Ik werk het liefst interactief met eigen voorbeelden of voorbeeldden uit de groep. theorie blijft maar theorie als je er niets mee doet. Ik heb aandacht voor de mens. Wijsheid ontstaat tussen neuzen, we leren pas bij als we een open mind hebben, luisteren naar elkaar en een kritische blik hebben naar de andere en naar ons zelf.