Najaarse opleidingen Allanta – september, oktober, november en december

Jouw overzicht Allanta opleidingen van het najaar

Met deze opleidingen in het najaar staan onze coaches, trainers en experten voor je klaar met een uitgebreid aanbod in kwaliteit en continu verbeteren. In één oogopslag vind je hier jouw coachmomenten in algemene kwaliteitsmanagement en procesoptimalisatie, automotive en Medical Devices. Zowel live online als de fysieke classroom. Neem jouw agenda bij de hand en plan jouw volgende Allanta opleidingen in september, oktober, november en december.  Ga je voor een training in team? Of op zoek naar een specifieke training? Vraag achter de bedrijfsinterne opleidingen van Allanta.

Lees hier hoe een Live Online Training verloopt  en hier hoe het Allanta team  jouw fysieke leerervaring zo aangenaam & veilig mogelijk maakt.

Opleidingen in algemene kwaliteitsmanagement en procesoptimalisatie

Vind hieronder jouw Allanta opleidingen van het najaar voor sectorspecifieke eisen in de automobiel- en medische industrie. We volgen de corona maatregelen op de voet waardoor we snel kunnen schakelen tussen online en fysieke opleidingen.

Onze automotive opleidingen en VDA QMC

Opleidingen Medical Devices, In-Vitro Diagnostica en Pharma

Opleidingen najaar in voedselveiligheid

Allanta opleidingen en begleidingstrajecten in voedselveiligheid gaan voornamelijk bedrijfsintern door. Vind hier een volledig overzicht. 

 

De meest actuele opleidingsdata en locatie vind je steeds terug op in het opleidingsoverzicht. Of vraag naar een opleiding op maat via onderstaand formulier.

 

    Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.