Ontbijtsessie – Wat is EOS?

Ben jij een bedrijfseigenaar of een senior level executive en wil jij jouw bedrijf consequent beter laten functioneren en sneller groeien? Tijdens deze gratis ontbijtsessie laat key-note spreker Sven Saerens je kennismaken met EOS – the Entrepreneurial Operating System®.

✔ Schrijf maximaal 2 leden van het managementteam gratis in via het formulier onderaan.

Verduidelijk, vereenvoudig en verwezenlijk jouw visie

Gepassioneerd door bedrijfsoptimalisatie delen we tijdens dit event een methode waarmee je de visie verduidelijkt, tractie krijgt, de samenwerking van het team versterkt en meer rendement krijgt op tijd en geld.

De 6 peiliers van het EOS-model

EOS – the Entrepreneurial Operating System® – is geen computerbesturingssysteem. Het is een alomvattende toolbox die bedrijven ondersteunt op basis van de zes belangrijkste pijlers – geïllustreerd in het model hiernaast – die in elk bedrijf moet worden beheerd én versterkt om van een goed bedrijf naar een geweldig bedrijf te gaan.

Programma EOS-kennismakingsessie

Verloop van de ontbijtsessie op woensdag 31 mei 2023

  • 8u: ontvangst met broodjes en koffie
  • 8u30 – 10u: Spreker Sven Saerens
  • 10u-11u: vragen + netwerkmoment

Voor wie: 
Zaakvoerders en leden van het managementteam met 10-250 werknemers.

Prijs:
Gratis, met een no-show-fee van 50,00 EUR

Locatie:
Officenter Hasselt
Hendrik van Veldekesingel 150, Hasselt 3500
Gratis parking

Waarom wij fan zijn?

EOS is zo sterk omwille van zijn eenvoud. Er is geen theorie of moeilijke methoden, alleen simpele, nuttige hulpmiddelen die mensen helpen om elke week meer van de juiste dingen gedaan te krijgen. EOS behandelt niet de symptomen maar duikt naar de root cause.

Deze manier van werken is een enorme meerwaarde voor elk ondernemend bedrijf – in alle sectoren en bedrijfsmodellen – die in hun groei tegen verschillende zaken aanlopen en terug focus willen krijgen. Dit besturingssysteem werkt uitstekend samen met kwaliteitsmanagementsystemen als ISO 9001:2015.

 

Creëer visie en tractie in een samenhangend, gezond leiderschapsteam

    Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.

    Sven Saerens EOS