Sectoren

Bij Allanta kan je terecht voor een uitgebreid aanbod aan opleidingen, in open lesvorm of bedrijfsintern, afgestemd op de strategie en doelstellingen van jouw organisatie. Ben je actief in één van volgende sectoren: Medical Devices, Automotive, Food of Algemene Industry en diensten, dan staan onze Allanta coaches en experten voor je klaar!

AUTOMOTIVE

Allanta is jouw kennispartner in de automotive sector, ben je op zoek naar de juiste regelgeving of informatie omtrent de nieuwe normen, dan ben je bij Allanta aan het juiste adres. Ontdek onze automotive oplossingen.

MEDICAL DEVICES

Risk Management en productveiligheid stonden altijd al centraal binnen de mondiale, Europese en nationale wet- en regelgeving rond Medical Devices en laboratoria. In ons aanbod Medical Devices opleidingen wordt daarom veel aandacht aan deze compontenten geschonken. Meer over ons medical devices opleidings- & adviesaanbod

FOOD

In de food sector staan voedselveiligheid en etikettering centraal. De focus ligt dan ook op de eerste plaats op het veilig produceren, verpakken, transporteren en verstrekken van levensmiddelen en op hygiënisch werken. Een antwoord op deze en andere problematieken uit de sector vind je in ons uitgebreide aanbod food opleidingen!

GENERAL

Ons general, sectoroverschrijdende opleidingsaanbod kan opgedeeld worden in vier complementaire deeldomeinen “Kwaliteit”, “Lean & Six Sigma”, “milieu, veiligheid & duurzaamheid” en “HR, vaardigheden en Learning&Development”. Ontdek ons algemeen Allanta aanbod.