Team

Het Allanta team bestaat uit een uitstekende mix van ondersteuning en expertise binnen automotive, medische hulpmiddelen en food. Dagdagelijks trekken onze enthousiaste mensen aan éénzelfde zeil om met gerichte service kwaliteit te leveren met IMPACT. Die passie en inzet is zichtbaar in alles wat we doen.

Stel gerust jouw vraag. Onze mensen staan klaar je te helpen.

 

 

Opleidingscoördinator

Vragen over een opleiding? Onze opleidingscoördinator helpt je met plezier verder en houdt je op de hoogte. Eén contactpersoon, handig toch!

Backoffice

Een vierkoppig team ondersteunt Allanta in haar dagelijkse activiteiten en streven er naar op jou snel en doelgericht verder te helpen. Met enthousiasme verzorgen zij de organisatie, communicatie en administratie van opleidingen en projecten.

Coaches

Onze Allanta coaches stimuleren je, met hun actuele kennis en praktijkervaring, om jouw talenten en die van de medewerkers verder te ontwikkelen. Dit steeds met het oog op een continue groei van jouw onderneming. We noemen onze docenten bewust coach omdat ze veel meer doen dan training geven.  Geen informatieve ‘eenrichtingsverkeer’, maar maatwerk waar de situaties van de deelnemers centraal staan. Hun persoonlijke en praktijkgerichte aanpak is telkens afgestemd op de groepsdynamiek. Dit zorgt voor interactieve en leerrijke inzichten. Pas je verworven kennis zelf toe in de praktijk!

Experten

Het Allanta team van experten zijn (senior) consultants die stuk voor stuk terugblikken op een prachtige carrière in uiteenlopende specialisatiedomeinen. Onze adviseurs reiken een mensgerichte totaaloplossing aan die rekening houdt met de specifieke eigenschappen van jouw onderneming en processen. Professioneel advies & begeleiding voor, tijdens of na implementatie van jouw managementsystemen.