Team

Het Allanta team bestaat uit een uitstekende mix van ondersteuning en kennis in kwaliteit binnen automotive, medische hulpmiddelen en food. Dagdagelijks maken onze enthousiaste mensen onze service makkelijk met oplossingen voor de individuele leerdoelen en organisatiebehoeften.

Wij zorgen er persoonlijk voor dat jouw mensen, processen en systemen schwung krijgen om er in te vliegen. Die passie en inzet is merkbaar in alles wat we doen.

Makkelijk. Persoonlijk. Schwung.

Opleidingscoördinator

Vragen over een opleiding of zoek je een persoonlijk leertraject op maat? Onze opleidingscoördinator Tonnie helpt je met plezier verder en houdt je op de hoogte. Eén contactpersoon, handig toch!

Goedlachs pak ze elke dag hands on aan om organisaties en hun mensen zo goed mogelijk te helpen in hun opleidingsbehoeften. Maak kennis.

Traction Team

Een vierkoppig team stuurt Allanta in haar dagelijkse activiteiten en streeft er naar op jou snel en doelgericht verder te helpen. Met enthousiasme verzorgen zij de organisatie, communicatie en administratie van opleidingen, leertrajecten en projecten.

Allanta coaches

We noemen onze docenten bewust coach omdat ze veel meer doen dan opleiding geven. Daarom hebben we een eigen definitie van coach opgesteld die de Allanta aanpak omvat:

Definitie coach | Allanta opleiding en begeleiding

Geen informatief eenrichtingsverkeer, wel leren van en door elkaar. Hun persoonlijke en praktijkgerichte aanpak is telkens afgestemd op de groepsdynamiek. Dit zorgt voor interactieve en leerrijke inzichten waardoor je goesting krijgt zelfstandig aan de slag te gaan.

Onze coaches zijn kwaliteitskenners die stuk voor stuk terugblikken op een prachtige carrière in uiteenlopende specialisatiedomeinen. Onze adviseurs reiken een mensgerichte totaaloplossing aan die rekening houdt met de specifieke eigenschappen van jouw mensen, processen en systemen. Leertrajecten met professionele begeleiding voor, tijdens of na implementatie van jouw kwaliteitssystemen.

✔ Krijg de praktische handvaten voor een vlotte kick-start van jouw project

Stel gerust jouw vraag. Onze tractie makers staan klaar je te helpen.

 

    Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.