HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Points | Voedselveiligheid

Bedrijfsinterne opleiding voor iedereen die in aanraking komt met HACCP

Ga hier voor maatwerk op jouw mensen of organisatie. We helpen je snel verder.

Geen voorkennis vereist

Read in English

HACCP, Hazard Analysis Critical Control Points oftewel gevarenanalyse en kritische controlepunten, is een preventief systeem voor de beheersing van de veiligheid van Europese voedingsproducten voor de consument. Deze opleiding toont je hoe je met HACCP voedselveiligheid kan garanderen. 

HACCP is een systeem gebaseerd op 7 principes. Bedrijven dienen dit systeem uit te werken en te implementeren toegepast op hun producten en processen. Ze geven daarbij zelf aan waar en in welke fase van de productie- en/of distributieprocessen er gevaren voor de gezondheid van de consumenten zouden kunnen ontstaan. Na het bepalen van de gevaren in de diverse stappen van hun proces, leggen zij vast welke maatregelen er genomen worden om gevaren voor de gezondheid van de consument te voorkomen.

Programma

Tijdens deze HACCP-opleiding behandelt de coach de volgende onderwerpen:

  • Ontstaan, definitie en doel
  • Wettelijk kader
  • Rol in certificatieschema’s
  • HACCP-principes


 

Doelgroep

We richten ons met deze opleiding tot bedrijfsleiders, productie- en kwaliteitsverantwoordelijken van ondernemingen uit de levensmiddelenindustrie of van andere organisaties die met HACCP willen of moeten werken.

Jouw coaches

Notebaert Eveline

Coach - Voedselveiligheid

Meer over Eveline

Praktische informatie

Annulatievoorwaarden

Voor bedrijfsinterne projecten verwijzen we naar de algemene voorwaarden en de voorwaarden in de aangeboden offerte.

Nog vragen?

Heb je een vraag over deze opleiding? Wij helpen je graag verder! Neem gerust contact op met ons.

info@allanta.be

 

Vraag offerte aan

Laat hier van je horen. We helpen je snel verder.
 

Schrijf je in voor de Allanta nieuwsbrief! Ik ben geïnteresseerd in:
General Manufacturing & Services
Automotive
Food
Medical

Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.