Wie is Allanta

Kwaliteit met IMPACT in manufacturing, services, automotive, medical devices, food en zo véél meer

Wij stellen ons graag aan je voor.

Allanta is jouw kennispartner bij de continue verbetering van organisaties en haar mensen, systemen en processen. Je vindt hier maatwerk voor de kmo tot multinational met geïntegreerde oplossingen in de vorm van opleiding, advies en audits.

Onze gepassioneerde kwaliteitsambassadeurs staan in het dagelijkse werkveld waardoor ze kennis en inzichten op een inspirerende, laagdrempelige en aangename manier overbrengen aan management en werknemers. Hiermee leer jij doeltreffend de vertaalslag maken binnen de eigen organisatie.

Ontvang tips, ervaringen en nieuwigheden in jouw mailbox

Creëer IMPACT op de kwaliteit
van mensen, systemen en processen

Kies zelf je groeipad met ons uitgebreid aanbod aan oplossingen

De ene onderneming is de andere niet. Daarom biedt Allanta vzw een waaier aan oplossingen, afgestemd op de strategie en (persoonlijke) groeidoelstellingen. Je vindt hier maatwerk voor de kmo tot multinational. Onze expertise focust zich op kwaliteitsmanagementsystemen, procesoptimalisatie, continu verbeteren en werkbaar werk in de sectoroverschrijdende maakindustrie en dienstverlening.

Ben je actief binnen de Automotive, Medical Devices of Food?
Onze coaches adviseren je met omtrent de specifieke klanteisen, veiligheidsrichtlijnen of wetgeving.

✔ Kwaliteit met IMPACT steeds op maat van de onderneming, kwaliteitssystemen en processen.

Lees onze waarden

Open kalenderopleidingen

Tijdens onze interactieve opleidingen verhoogt de coach jouw leercurve en krijg je de nodige praktische handvaten mee voor een vlotte kick-start van jouw project.

✔ De meeste opleidingen bieden we zowel fysiek als live online aan

Goed om te weten is dat een Live online Training (LOT) nauw aansluit met de gekende classroom sessies. Nu niet fysiek naast elkaar, maar via MS Teams. Het opleidingsprogramma is afgesteld op een digitale module waar theorie wordt verduidelijkt door middel van oefeningen. De lesinhoud blijft onveranderd en je ontvangt jouw certificaat achteraf.

Ontdek onze open opleidingen

Opleidingen op maat van jouw bedrijf

Interactieve opleidingen en workshops in open formule, bieden we ook volledig op maar aan. Daarbovenop vind je bij ons unieke bedrijfsinterne leermomenten die jouw talenten en die van de medewerkers verder ontwikkelen. Zo helpen onze experten je het nodige draagvlak creëren in je organisatie.

Ga naar de bedrijfsinterne opleidingen op maat

Advies en (project)begeleiding

Tijdens adviestrajecten krijg je snel een up-to-date momentopname van de reële situatie en mogelijke vervolgacties. Bij onze begeleidingstrajecten gaan onze coaches met een no-nonsense aanpak, samen met jou op pad: als jouw persoonlijke gids, vertrekkende vanuit jouw kennis – en ervaringsniveau, op een passend tempo voor jouw organisatie, om op een gevalideerde manier te komen tot jouw einddoel.

✔ Objectiviteit, vertrouwen en transparantie voorop

Meer over advies & projectbegeleiding.

Audits en diensten 

Door middel van audits op interne systemen, processen of producten tot leveranciersaudits blijft jouw kwaliteitssysteem performant en krijg je zo toegevoegde waarde aan de continue verbetering van de organisatie. Als onafhankelijke partner kijkt de Allanta expert met een frisse blik en sectoroverschrijdende ervaring naar jouw organisatie.

✔ Hoe betrokken we zijn, bepaal je helemaal zelf.

Schakel een expert in

Groeiende Allanta community

Allanta wil er voor jou zijn, vandaag, morgen én op de lange termijn. Daarom bieden we je de mogelijkheid om lid te worden van onze vzw en daar tal van voordelen van te plukken!

Ontdek meer over ons lidmaatschap.

Allanta is erkende dienstverlener voor Kmo-portefeuille, werkbaarheidcheques, opleidingcheques en WSE kwaliteitsregistratie voor loopbaangerichte opleidingen

Kmo’s zijn bij Allanta aan het juiste adres voor opleiding en begeleiding. Dankzij de kmo-portefeuille van VLAIO besparen kleine 20% en middelgrote ondernemingen tot 30%  op onze coachmomenten. Hoe je jouw subsidie aanvraagt staat duidelijk omschreven op de website van het Agentschap Innoveren & Ondernemen. Uiteraard blijven bedrijven met meerdere werknemers en vestigingen steeds welkom. Allanta adviseert je in elke stap in jouw groeipad.

Allanta vzw is geregistreerd bij het Vlaams Gewest voor Opleiding KMO-portefeuille

Allanta is geregistreerd als een gekwalificeerd dienstverlener bij Opleidingsdatabank Vlaamse opleidingsincentives en beschikt over de kwaliteitsregistratie WSE. Meer over Vlaams Opleidingsverlof (VOV), Opleidingscheques voor werknemers en Werkbaarheidscheques.

Allanta is een gekwalificeerd dienstverlener van WSE Kwaliteitsregistratie