Wie is Allanta

We maken kwaliteitsverbetering makkelijk en persoonlijk waarin we mensen, processen en systemen schwung geven

Wij stellen ons graag aan je voor.

11 Tractiemakers, 7 coaches en meerdere partners, dat is Allanta. We zijn jouw persoonlijke kennispartner bij de continu verbetering van organisaties en haar mensen, systemen en processen. Aangename kennismaking!

Wij maken onze service makkelijk met gepersonaliseerde oplossingen voor de individuele leerdoelen en organisatiebehoeften. Het team zorgt er persoonlijk voor dat jouw mensen, processen en systemen schwung krijgen om er zelfstandig in te vliegen.

Makkelijk. Persoonlijk. Schwung.
Deze waarden willen we graag doortrekken in alles wat we doen.

Allanta is zo véél meer dan opleiding en projectbegeleiding in manufacturing, services, automotive, medical devices en food.

De ene onderneming is de andere niet. Daarom biedt Allanta een waaier aan oplossingen, afgestemd op de strategie en (persoonlijke) groeidoelstellingen. Je vindt hier maatwerk voor de kmo tot multinational.

Onze expertise focust zich op kwaliteitsmanagementsystemen, procesoptimalisatie en continu verbeteren voor de maakindustrie en dienstverlenende organisaties.

Ben je actief binnen de Automotive, Medical Devices of Food?
Onze coaches adviseren je omtrent de specifieke klanteisen, veiligheidsrichtlijnen of wetgeving.

✔ Kies zelf jouw leertraject met ons uitgebreid aanbod aan oplossingen

Geplande opleidingen en workshops

Definitie coach | Allanta opleiding en begeleiding

Onze enthousiaste coaches maken jouw leerbeleving zo makkelijk mogelijk. Onpersoonlijke presentaties maken plaats voor interactieve (live online) coachmomenten vol inspirerende
werkvormen met added value. Geen eenrichtingsverkeer, wel leren van en door elkaar. Tijdens onze opleidingen en workshops krijg je voeling met de materie en technieken, een realistisch beeld van jouw taken , maar vooral goesting om zelfstandig aan de slag te gaan.

✔ Krijg de praktische handvaten voor een vlotte kick-start van jouw project

Goed om te weten is dat een live online sessie nauw aansluit met de gekende classroom opleidingen. Nu niet fysiek naast elkaar, maar via MS Teams. Het opleidingsprogramma is afgesteld op een digitale module waar theorie wordt verduidelijkt door middel van oefeningen. De lesinhoud blijft onveranderd en je ontvangt jouw certificaat achteraf.

Ontdek onze open opleidingen

Opleidingen op maat van jouw bedrijf

Interactieve opleidingen en workshops in open formule, bieden we ook volledig op maat aan. Daarbovenop vind je bij ons unieke bedrijfsinterne leermomenten die jouw talenten en die van de medewerkers verder ontwikkelen. Zo helpen onze coaches je het nodige draagvlak creëren in jouw organisatie. Voorafgaand de opleiding polst de coach naar de leerverwachtingen van de individuele deelnemer en stemt deze af met de noden van de organisatie.

Bekijk onze opleidingen enkel op maat van jouw bedrijf

Advies en (project)begeleiding

Begeleiding- en leertrajecten zijn zodanig opgebouwd dat deze jouw organisatie vanuit de startblokken lanceren naar de meest optimale doelstellingen. Bij onze begeleidingstrajecten gaan onze coaches met een no-nonsense aanpak. We gaan samen op pad, volgens het tempo en het leertraject die het best past.  Je kent ons. Wij kennen jou en de markt waarin je actief bent. Onze opleidingscoördinator Tonnie of jouw aangestelde coach staan in nauw contact met jou doorheen heel jouw leertraject of implementatie project.

✔ Objectiviteit, vertrouwen en transparantie voorop

Meer over advies & projectbegeleiding.

Audits en diensten 

Tijdens een audit of gap-analyse krijg je snel een up-to-date momentopname van de reële situatie en mogelijke vervolgacties. Door middel van audits op interne systemen, processen of producten tot leveranciersaudits blijft jouw kwaliteitssysteem performant en krijg je zo toegevoegde waarde aan de continue verbetering van de organisatie. Als onafhankelijke partner kijkt Allanta met een frisse blik en sectoroverschrijdende ervaring naar jouw organisatie.

✔ Hoe betrokken we zijn, bepaal je helemaal zelf

Schakel een kwaliteitskenner in

Groeiende Allanta community

Allanta wil er voor jou zijn, vandaag, morgen én op de lange termijn. Daarom bieden we je de mogelijkheid om lid te worden van onze vzw en daar tal van voordelen van te plukken!

Ontdek meer over ons lidmaatschap.

Allanta is erkende dienstverlener voor Kmo-portefeuille en WSE kwaliteitsregistratie voor loopbaangerichte opleidingen

Kmo’s zijn bij Allanta aan het juiste adres voor opleiding en begeleiding. Dankzij de kmo-portefeuille van VLAIO besparen kleine 20% en middelgrote ondernemingen tot 30%  op onze coachmomenten. Hoe je jouw subsidie aanvraagt staat duidelijk omschreven op de website van het Agentschap Innoveren & Ondernemen. Uiteraard blijven bedrijven met meerdere werknemers en vestigingen steeds welkom. Allanta adviseert je in elke stap in jouw groeipad.

Allanta vzw is geregistreerd bij het Vlaams Gewest voor Opleiding KMO-portefeuille

Allanta is geregistreerd als een gekwalificeerd dienstverlener bij Opleidingsdatabank Vlaamse opleidingsincentives en beschikt over de kwaliteitsregistratie WSE. Meer over Vlaams Opleidingsverlof (VOV),

Allanta is een gekwalificeerd dienstverlener van WSE Kwaliteitsregistratie