12 januari 2023

Opleidingsgidsen en folders

Gebruik deze folders en opleidingsgids als een praktisch overzicht om meer informatie en een geschikte opleiding te vinden voor jezelf en jouw collega’s.
In alles wat we doen, is het doel jouw producten en diensten competitiever, efficiënter en effectiever maken.

Download hier onze opleidingsgidsen en folders over kwaliteitstechnieken en managementmethoden voor jouw sectorspecifieke onderneming.

stippel leertrajecten uit met behulp van handige schema’s
 boordevol met geplande of bedrijfsinterne opleidingen
een overzicht van coaching op maat
weet in één oogopslag welke randvoorwaarden en bewijzen nodig zijn

 

Opleidingsgids in kwaliteit en organisatieontwikkeling (NL)

Op zoek naar een opleiding kwaliteitsmanagement in de brede zin? Ontdek onze sectoroverschrijdende oplossingen die jouw onderneming, processen en vaardigheden optimaliseren zowel op zakelijk als op menselijk en maatschappelijk vlak. Het aanbod binnen de zeer brede maakindustrie en diensten zijn toepasbaar in alle sectoren.

✔ Van opleidingen tot coaching en implementaties

Automotive Training Guide (EN)

Deze gids is in het Engels opgesteld zodat ook anderstaligen hun weg vinden in onze oplossingen voor IATF 16949:2016, Core Tools, VDA 6.3, kwaliteitsmanagementmethoden en relevante ondersteunende systemen.

Voor het gemak van anderstaligen is deze gids in het Engels opgesteld, zodat iedereen gemakkelijk hun weg kunnen vinden in onze oplossingen voor IATF 16949:2016, Core Tools, VDA 6.3, kwaliteitsmanagementmethoden en relevante ondersteunende systemen.

✔ Ontdek alle onze en VDA QMC opleidingen

Medical en In Vitro Diagnositic Training guide (EN)

For all economic operators and related companies

In ons aanbod coaching en opleidingen over medische hulpmiddelen en In-Vitro Diagnostica schenken we veel aandacht aan kwaliteit, risicomanagement, productveiligheid. Allanta coaches volgen de marktontwikkelingen op de voet en staan klaar om je te adviseren en ondersteunen in een vlotte overgang naar MDR of IVDR-wetgevingen en kwaliteitsnormen. Vertaald naar het Engels zodat ook jouw anderstalige collega’s snel een passende oplossing vindt.

✔ Alles voor jouw medisch hulpmiddel in handbereik

De Automotive Core Tools

De wereldwijde automotive-industrie stelt hoge kwaliteitseisen. Om processen succesvol en volgens de gangbare normen te optimaliseren, maakt de industrie gebruik van de befaamde Automotive Core Tools:  APQP, PPAP, FMEA, SPC en MSA.

Maak kennis met elke core tool en ontdek de voordelen voor jouw organisatie

VDA 6.3 - Process Auditor (EN)

Het zwaartepunt van de toeleveringsketen in de automobielsector ligt bij Duitse Original Equipment Manufacturers (OEM’s) en dus naar VDA-normen. De VDA 6.3 procesaudit is een effectieve procedure om planning- en productieprocessen te beoordelen. Meestal voert men deze audits uit binnen de organisatie of met leveranciers en biedt waardevolle bijdrage voor:

  • proces optimalisatie bij reeds bestaande productielijnen
  • de selectie van nieuwe leveranciers aan de hand van de potentieelanalyse

 

Lees hier wat je nodig hebt voor jouw VDA 6.3-kwalificatie

Niet gevonden wat je zocht? Onze opleidingscoördinator Tonnie helpt je met plezier op weg.
+32 11 870 944tonnie.jacobs@allanta.be

Of stel je vraag eenvoudig hieronder:

    Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.

     

    Meer Thema's