Wie is Allanta

We geven schwung aan kwaliteit en organisatieontwikkeling in jouw werkomgeving.

Wij stellen ons graag aan je voor.

13 Tractiemakers, 9 coaches en meerdere partners, dat is Allanta.  Aangename kennismaking!

Wij geloven dat kwaliteit leveren veel verder reikt dan het afgewerkt product of dienst. Daarom willen we management en werknemers inspireren om hun organisatie te blijven verbeteren.
Hoe? Wij maken leren en begeleiding makkelijk voor de individuele leerdoelen en organisatiebehoeften. Onze coaches geven met onze persoonlijke aanpak schwung aan kwaliteit en organisatieontwikkeling in alle soorten werkomgevingen.

Dit doen we door opleiding en coaching te combineren in praktische leertrajecten. En begeleiden we organisaties met gap-analyses, audits en implementaties over heel Vlaanderen en Nederland.

Makkelijk. Persoonlijk. Schwung.
Deze waarden willen we graag doortrekken in alles wat we doen.

Maak kennis met het Allanta team

Het Allanta team bestaat uit een uitstekende mix van ondersteuning en kennis in kwaliteit binnen automotive, medische hulpmiddelen en food. Dagdagelijks staan onze enthousiaste mensen klaar voor organisaties met verschillende oplossingen voor de individuele leerdoelen en organisatiebehoeften.

Opleidingscoördinator

Tonnie - opleidingscoördinator | Allanta team

Vragen over een opleiding of zoek je een persoonlijk leertraject op maat? Onze opleidingscoördinator Tonnie helpt je met plezier verder en houdt je op de hoogte. Eén contactpersoon, handig toch!

Goedlachs pak ze elke dag hands on aan om organisaties en hun mensen zo goed mogelijk te helpen in hun opleidingsbehoeften. Maak kennis.

Traction Team

Tim en Ilse - Traction Team | Allanta team

Tonnie en Oskar en Gwen - Traction Team |Allanta team

 

Maak kennis met Amber, Customer Relations bij Allanta

 

Het Traction Team stuurt Allanta in haar dagelijkse activiteiten en streeft er naar op jou snel en doelgericht verder te helpen. Met enthousiasme verzorgen zij de organisatie, communicatie en administratie van opleidingen, leertrajecten en projecten.

Allanta-coaches

Ilse, Ria, Nathalie | Allanta coaches

Allanta coaches An, Tom en Kristel Ilya, Carine, Bart | Allanta coaches

 

 

Naast dit vast team van coaches bij Allanta, werken we ook nauw samen met externe coaches. Maak hier kennis met al onze coaches.

We noemen onze docenten bewust coach omdat ze veel meer doen dan opleiding geven. Daarom hebben we een eigen definitie van coach opgesteld die de Allanta aanpak omvat:

Definitie coach | Allanta opleiding en begeleiding

Geen informatief eenrichtingsverkeer, wel leren van en door elkaar. Hun persoonlijke en praktijkgerichte aanpak is telkens afgestemd op de groepsdynamiek. Dit zorgt voor interactieve en leerrijke inzichten waardoor je goesting krijgt zelfstandig aan de slag te gaan.

Onze coaches zijn kwaliteitskenners die stuk voor stuk terugblikken op een prachtige carrière in uiteenlopende specialisatiedomeinen. Onze adviseurs reiken een mensgerichte totaaloplossing aan die rekening houdt met de specifieke eigenschappen van jouw mensen, processen en systemen. Leertrajecten met professionele coaching voor, tijdens of na implementatie van jouw kwaliteitssystemen.

✔ krijg de praktische handvaten voor een vlotte kick-start van jouw project

Stel gerust jouw vraag. Onze tractiemakers staan klaar je te helpen.

    Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.