In welke markt ben jij actief? – Allanta sectoren

Werk je aan kwaliteit en organisatieontwikkeling in de maakindustrie, dienstverlening of binnen de Medical Devices, Automotive, Food? Bij Allanta vind je jouw sectorspecifieke opleidingen, leertrajecten, implementaties en audits.

KWALITEIT en ORGANISATIEONTWIKKELING

Ons sectoroverschrijdende opleidingsaanbod splitsen we op in vijf complementaire deeldomeinen “Kwaliteitsmanagement en kwaliteitstechnieken”, “Milieu, veiligheid, gezondheid en duurzaamheid”, “Informatiebeveiliging en cybersecurity”,  “Lean, Six Sigma en Operational Excellence” en “Softskills en teamwork”. Ontdek ons Allanta aanbod.

AUTOMOBIEL en VDA QMC

Allanta is het enige officiële opleidingsinstituut in de Nederlandse en Belgische markt met een VDA QMC licentie.  Wil je jezelf kwalificeren of ben je op zoek naar de juiste regelgeving of informatie omtrent de nieuwe VDA en IATF-normen, dan ben je bij Allanta aan het juiste adres. Ontdek onze automotive oplossingen.

MEDISCHE HULPMIDDELEN en IN VITRO DIAGNOSTICA

Wie een medisch hulpmiddel ontwikkelt en op de Europese markt wil brengen, krijgt vandaag te maken met strenge regelgeving en kwaliteitsnormen. Zo staan Risk Management en productveiligheid steeds centraal binnen de mondiale, Europese en nationale wet- en regelgeving rond Medical Devices, In Vitro Diagnostica en laboratoria. In ons aanbod Medical Devices oplossingen schenken we veel aandacht aan deze compontenten en zoveel meer. Meer over ons medical devices opleidings- & adviesaanbod

FOOD

De Food sector wordt overspoelt met specifieke eisen en wetgeving die de voedselveiligheid blijven garanderen. Zowel nationaal als Europees en internationaal zijn er verschillende kwaliteitsnormen opgelegd. Niet simpel voor fabrikanten en distributeurs van levensmiddelen en verpakkingen. Allanta adviseert je naar een juiste opleiding en begeleidt je bij het opzetten van een managementsysteem volgens HACCP, BRC, IFS en ISO/FSSC. Bekijk ons uitgebreide aanbod food opleidingen.