General Manufacturing en Services

Ons general, sectoroverschrijdende oplossingen in Manufacturing en Services zijn opgedeeld in vier complementaire deeldomeinen “Kwaliteitsmanagement”, “milieu, veiligheid & duurzaamheid”, “Lean & Six Sigma” en “softskills & teamwork”.

Wie zich in bovenstaande domeinen bekwaam maakt, optimaliseert zijn/haar onderneming zowel op zakelijk als op menselijk en maatschappelijk vlak. Het aanbod binnen de zeer brede maakindustrie en diensten noemen we General, maar algemeen zijn onze oplossingen zeker niet. In alles wat we doen, is het doel jouw producten en diensten competitiever, efficiënter en effectiever maken.

Neem een kijkje naar onze opleidingen, advies en begeleidingstrajecten en bepaal jouw passende methode om continue te verbeteren.

Ontdek onze sectoroverschrijdende oplossingen in Manufacturing en Services

Kwaliteitsmanagement & kwaliteitstechnieken

Milieu, veiligheid & duurzaamheid

Onze Allanta coaches ondersteunen je bij het maatschappelijke luik van ondernemen.  Milieu, maatschappelijk verantwoord ondernemen en werknemerswelzijn staan vandaag immers bovenaan de lijst van maatschappelijke gevoeligheden. Wij leren je dan ook graag hoe je managementsystemen met betrekking tot milieu, duurzaamheid en veiligheid opzet en implementeert.

Lean & Six Sigma

Softskills & teamwork

Het general opleidingsaanbod richt zich met opleidingen als burn out preventie, people management, change management en leiding geven en delegeren evenzeer tot de mens binnen jouw organisatie.