Wat we doen

Maakindustrie, dienstverlening,  automobiel, medische hulpmiddelen en voeding: vijf dynamische sectoren met elk hun specifieke uitdagingen. Hoe blijf jij bij de kopgroep van jouw sector? Daarvoor bieden we je leertrajecten, opleidingen en coaching afgestemd op de strategie en (persoonlijke) groeidoelstellingen.

Laat je inspireren door Allanta.

Allanta is er voor alle sectoren

Wat doet Allanta? Wij willen management en werknemers inspireren om hun organisatie te verbeteren. Want de ene onderneming is de andere niet. Bovendien gaan kwaliteit en organisatieontwikkeling ook met weinig middelen. Je hoeft hiervoor niet eens ISO-gecertificeerd te zijn. Hoewel dat natuurlijk de kers op de taart is.

Je vindt bij ons oplossingen in kwaliteit en organisatieontwikkeling voor alle soorten organisaties.

Ben je daarnaast actief in de automobiel, medische hulpmiddelen of voeding?
Je vindt bij ons coaching in specifieke klanteisen, veiligheidsrichtlijnen of wetgeving.

Definitie coach | Allanta opleiding en begeleiding

Kies zelf jouw leertraject met ons uitgebreid aanbod aan opleidingen en coaching

Allanta classroom & live online opleidingen

Combineer opleidingen en workshop in open formule of bedrijfsintern

Onze enthousiaste coaches maken jouw leerbeleving zo makkelijk mogelijk. Onpersoonlijke presentaties maken plaats voor interactieve (live online) coachmomenten vol inspirerende
werkvormen met added value. Geen eenrichtingsverkeer, wel leren van en door elkaar. Tijdens onze opleidingen en workshops krijg je voeling met de materie en technieken, een realistisch beeld van jouw taken en vooral goesting om zelfstandig aan de slag te gaan.

Interactieve opleidingen en workshops in open formule, bieden we ook volledig op maat aan. Daarbovenop vind je bij ons unieke bedrijfsinterne leermomenten die jouw talenten en die van de medewerkers verder ontwikkelen. Zo helpen onze coaches je het nodige draagvlak creëren in jouw organisatie. Voorafgaand de opleiding polst de coach naar de leerverwachtingen van de individuele deelnemer en stemt deze af met de noden van de organisatie.

✔ krijg de praktische handvaten voor een vlotte kick-start van jouw project

Goed om te weten is dat een live online sessie nauw aansluit met de gekende classroom opleidingen. Nu niet fysiek naast elkaar, maar via MS Teams. Het opleidingsprogramma is afgesteld op een digitale module waar theorie wordt verduidelijkt door middel van oefeningen. De lesinhoud blijft onveranderd en je ontvangt jouw certificaat achteraf.

Bekijk al onze opleidingen

 

Allanta coaching & audits

Coaching tot een succesvolle implementatie van managementsystemen

De reis naar een implementatie spreiden we over een haalbare tijdspanne waarbij we kennismodules afwisselen met tussentijdse coaching. Wij noemen dit een Spaced Learning Traject.

Deze Allanta-aanpak is zodanig doeltreffend waardoor jouw organisatie de nodige tractie houdt om met snelheid gecontroleerde stappen te zetten naar een succesvolle implementatie van eender welk managementsysteem.

De Allanta-aanpak wisselt opleiding en coaching af in een Spaced Learning

Onze coaches kiezen resoluut voor no-nonsense. We gaan samen op pad, volgens het tempo en het leertraject die het best past. Je kent ons. Wij kennen jou en de markt waarin je actief bent. Onze opleidingscoördinator Tonnie of jouw aangestelde coach staan in nauw contact met jou doorheen heel jouw leertraject of implementatie project.

✔ objectiviteit, vertrouwen en transparantie voorop

Vind coaching naar een succesvolle implementatie

Audits en diensten

Tijdens een audit of gap-analyse krijg je snel een up-to-date momentopname van de reële situatie en mogelijke vervolgacties. Door middel van audits op interne systemen, processen of producten tot leveranciersaudits blijft jouw kwaliteitssysteem performant en krijg je zo toegevoegde waarde aan de continue verbetering van de organisatie. Als onafhankelijke partner kijkt Allanta met een frisse blik en sectoroverschrijdende ervaring naar jouw organisatie.

✔ hoe betrokken we zijn, bepaal je helemaal zelf

Schakel een kwaliteitskenner in

Groeiende Allanta community

Allanta wil er voor jou zijn, vandaag, morgen én op de lange termijn. Daarom bieden we je de mogelijkheid om lid te worden van onze vzw en daar tal van voordelen van te plukken!
Ontdek meer over ons lidmaatschap.

Allanta is erkende dienstverlener voor kmo-portefeuille

Kmo’s zijn bij Allanta aan het juiste adres voor opleiding, leertrajecten en coaching. Dankzij de kmo-portefeuille van VLAIO besparen kleine 20% en middelgrote ondernemingen tot 30% op onze coachmomenten. Hoe je jouw subsidie aanvraagt staat duidelijk omschreven op de website van het Agentschap Innoveren & Ondernemen. Uiteraard blijven bedrijven met meerdere werknemers en vestigingen steeds welkom. Allanta adviseert je in elke stap in jouw groeipad.

KMO-portefeuille voor Allanta opleidingen

Voor de Six Sigma Greenbelt leertraject is Allanta geregistreerd als een gekwalificeerd dienstverlener bij Opleidingsdatabank Vlaamse opleidingsincentives en beschikt over de kwaliteitsregistratie WSE. Meer over Vlaams Opleidingsverlof (VOV).

Allanta is een gekwalificeerd dienstverlener van WSE Kwaliteitsregistratie