✔ overzichtsfolders van onze opleidingen
✔ specifieke productfolders
✔ stippel leertrajecten uit met behulp van handige schema’s
✔ boordevol met geplande of bedrijfsinterne opleidingen
✔ een overzicht van coaching op maat
✔ weet in één oogopslag welke randvoorwaarden en bewijzen nodig zijn
Omdat elke interne auditortraining is opgebouwd volgens de ISO 19011:2018 en afgestemd op andere leertrajecten, is iedereen die bij Allanta een opleiding volgt verzekerd van de beste hands-on leerresultaten. Ontdek hoe jouw ideaal leertraject tot interne auditor er uit ziet en voeg nog meer waarde toe aan jouw volgende audit.
Meer over Kies hier jouw ideale Interne auditortraining voor managementsystemen en normenVDA 6.3 Process Auditor wordt je niet in één-twee-drie. Vooral wie streeft naar een VDA QMC certificatie. Hoe je aan dit ambitieus groeitraject begint en welke bewezen competenties nodig zijn, leggen we hier stap-voor-stap uit.
Meer over Hoe word ik VDA 6.3 Process Auditor? – voorkennis en competentiesVoertuigen zitten vol met vernuftige elektronica en apparatuur die bijdragen aan de aangename gebruikservaring. Geweldig voor de eindgebruiker, maar steeds complexer voor productontwikkelaars in de automobielindustrie. Hoe verhinder je risico’s op designfouten zodat de eindgebruiker niet in gevaar komt wanneer een E/E-systeem het laat afweten?
Meer over Functionele veiligheid van E/E-systemen garandeer je met ISO 26262:2018Wat doet een PRCR? Productveiligheid en productaansprakelijkheid zijn van enorm belang in de automobielindustrie. Een groot aantal autofabrikanten heeft daarom zogenaamde Product Safety Representatives of productveiligheidsfunctionarissen aangesteld en eist dit ook van haar leveranciers.
Meer over Product Safety & Conformity Representative (PSCR) in de Automotive industrieDe EU en fabrikanten in de medische sector leggen steeds meer eisen op omtrent Goede Distributie Praktijken (GDP). Deze FAGG-gids met richtlijnen voor distributeurs is verschillend voor medische hulpmiddelen (MD en IVD) en farmaceutische producten (geneesmiddelen). Lees hier waar de verschillen en gelijkenissen liggen.
Meer over Good Distribution Practice (GDP): FAGG-gids voor distributeurs van medische hulpmiddelen en geneesmiddelenMedical Device Regulation (MDR) als de In-Vitro Diagnostic Regulation (IVDR) werden gepubliceerd in mei 2017. Hoewel de transitieperiode ondertussen verder loopt, is de medische industrie ruimschoots aan de slag met deze nieuwe uitdagingen. De experten van Allanta zetten de belangrijkste wijzigingen op een rij.
Meer over Wat je moet weten over de Medical Device Regulation en In Vitro Diagnostic RegulationSinds 26 mei 2021 is de nieuwe Medical Device Regulation (MDR) in België en Europa van kracht als opvolger van de Medical Devices Directive (MDD). Nu moeten alle medische hulpmiddelen die in Europa op de markt komen aan de MDR – 2017/745 voldoen. Is jouw medisch hulpmiddel compliant met deze nieuwe wetgeving? Lees hier hoe je snel aan deze nieuwe MDR-wetgeving voldoet met de begeleiding van Allanta.
Meer over Jouw medisch hulpmiddel MDR compliant in 6 stappenIn veel organisaties stoten collega’s steeds vaker tegen hindernissen die samenwerken of teams leiden bemoeilijkt.
Zeker nu de nationale bedrijfsvoering een verschuiving maakt naar meer telewerk komt men in nieuwe probleemsituaties terecht. Hoe communiceer, delegeer of betrek je medewerkers in deze nieuwe manier van online samenwerken? Wel, elke organisatie is uniek en vraagt dus ook een unieke aanpak op maat.
Wist je dat de coaches en experten van Allanta ook vanop afstand bereikbaar zijn? Doe beroep op onze expertise door middel van onze Live Online Trainingen en remote diensten.
Ontdek onze verschillende (digitale) oplossingen. We staan ook virtueel voor je klaar!