27 januari 2022

Kies hier jouw ideale Interne auditortraining voor managementsystemen en normen

Omdat elke interne auditortraining is opgebouwd volgens de ISO 19011:2018 en afgestemd op andere leertrajecten, is iedereen die bij Allanta een opleiding volgt verzekerd van de beste hands-on leerresultaten. Ontdek hoe jouw ideaal leertraject tot interne auditor er uit ziet en voeg nog meer waarde toe aan jouw volgende audit.

Opleidingstrajecten volgens ISO 19011:2018

Onze interne auditortrainingen zijn opgedeeld in een meerdaagse opleidingstraject waarin de coach de eerste dag de ISO 19011:2018 behandeld, de richtlijn voor het uitvoeren van audits van kwaliteitsmanagementsystemen. Tijdens de volgende sessie op dag twee gaan deelnemers dieper in op praktijk van de aangeleerde audittechnieken, ditmaal toegepast op normspecifieke cases.

Nieuwe en ervaren auditoren die hun kennis en auditorvaardigheden willen aanscherpen naar diverse normen, hebben vandaag de keuze uit onze vernieuwde leertrajecten. Hieronder geven we ze visueel weer.

Voordelen van een opgesplitste auditortraining

✔ Gelijkwaardige opleidingen
✔ Nog meer praktische oefeningen
✔ Een nog verhelderende vertaling van de materie
✔ Nog meer kruisbestuiving tussen deelnemers
✔ Nog grotere hands-on leerresultaten
✔ Een geldig opleidingscertificaat in lijn met de verwachting van de externe auditor

Leertrajecten voor jou visueel voorgesteld

Meteen naar een interne auditortraining, of eerst de norm doorgronden?  Afhankelijk van de voorkennis die je als deelnemer beschikt, vind je hieronder jouw ideale leertraject. Kies het managementsysteem van toepassing, bekijk of er voorkennis nodig is en je bent klaar om op de meest efficiënte manier doeltreffend aan de slag te gaan als interne auditor.

Opleidingen in managementsystemen

Kies jouw normtraining

 

leertrajecten als interne auditor van managementsystemen

Leertrajecten als interne auditor van managementsystemen en Medical Devices en Automotive

Verdiep je verder met een interne auditortraining naar keuze

Systemen voor Medical Devices

Systemen voor Automotive

Ga nog een stap verder met een praktijkaudit

Elke interne auditortraining van Allanta bereidt je zo goed mogelijk op jouw interne audit.  Zo goed mogelijk, want ja de realiteit blijft uiteraard toch altijd anders. Hoe doe ik een interne audit in de praktijk?

Als opvolging is het mogelijk onder begeleiding van een expert een praktijkaudit te organiseren. Een aanrader voor nieuwe auditoren die na hun opleiding ook praktijkervaring willen opdoen. Zo haal je het maximale rendement uit de opleiding en komen jouw capaciteiten in de eigen werkomgeving tot een optimum.

✔ Vervolledig jouw opleidingstraject en ontvang naast een deelnamecertificaat ook een kwalificatiecertificaat
✔ Gedurende een halve dag organiseert Allanta een praktijkaudit bij jouw organisatie samen met een team van twee tot drie auditoren

De begeleiding tijdens een praktijkaudit helpt de deelnemers verder vooruit in het leerproces. Tijdens de praktijkaudit zijn de deelnemers als auditor in de lead. De praktijkaudit wordt uitgevoerd in de organisatie. De coach begeleidt daar waar nodig. Aan het einde van de praktijkaudit krijg je van ons gerichte feedback. Naderhand wordt feedback gegeven op het opgeleverd auditrapport.

Vraag naar meer informatie

 

    Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.

    Meer Thema's