ISO 9001:2015 - interne auditor volgens ISO 19011:2018 | kwaliteitsmanagementsysteem

Tweedaagse opleiding

Aalst - 12-10-2020 & 19-10-2020

Hasselt - 15-10-2020 & 22-10-2020

Hasselt - 08-12-2020 & 15-12-2020

Inschrijven €897
€780 voor leden. Ontdek jouw voordelen als lid of contacteer ons voor meer info of offerte op maat.

Voorkennis van de ISO 9001:2015 norm is noodzakelijk 

ISO 9001:2015 kwaliteitsmanagementsysteem

De internationale norm ISO 9001:2015 stelt hoge eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat. Ze biedt organisaties een instrument waarbij de efficië,ntie van een organisatie verhoogt.

tweedaagse training voor ISO 9001-auditoren

Om aan de ISO-norm te blijven voldoen, moeten (interne) auditoren het bedrijf regelmatig evalueren. De NEN EN ISO-norm 19011:2018, de richtlijn voor het intern auditeren, vormt de basis voor deze opleiding interne auditor ISO 9001.

Door jouw bedrijf regelmatig te auditen, breng je continu structurele verbeteringen aan in het kwaliteitssysteem en verbeter je zo de efficiëntie en kwaliteit binnen het bedrijf. Tijdens deze tweedaagse opleiding rond interne auditeren wordt op elk moment de relatie gelegd met het ISO 9001 en de koppeling naar de praktijk zodat je zelfstandig alle aspecten van een auditproces kan toepassen in je eigen organisatie.

De zeven basisprincipes waarop de NEN EN ISO 9001:2015-norm steunt, zijn klantgerichtheid, leiderschap, betrokkenheid van medewerkers, procesbenadering, continue verbetering, besluitvorming op basis van feiten en relatiemanagement.

Voordelen interne audits

 • Interne audits helpen jouw organisatie inzicht te krijgen in het functioneren van jouw kwaliteitsmanagementsysteem en bij het identificeren van mogelijke verbeteringen in de bedrijfsprocessen.
 • De iso 9001 norm biedt je een instrument waarbij de efficiëntie van jouw organisatie verhoogd wordt en een platform voor continu verbeteringen.


Resultaten

Na het volgen van de opleiding kan je:

 • met interne audits bij managementsystemen,onderhouden en verbeteren
 • een interne audit opstellen
 • auditinformatie verzamelen
 • auditverslagen schrijven
 • suggesties doen voor het controleren van de effectiviteit van corrigerende maatregelen.

Programma

Tijdens deze tweedaagse opleiding worden de volgende onderwerpen behandeld:

 • inleiding tot audits en interne audits
 • audit principes
 • auditproces
 • auditprogramma en -planning
 • voorbereiding van de audit
 • uitvoering van de audit
 • rapporteren van auditresultaten
 • competenties van auditoren
 • cases en oefeningen


Volg nu de ISO 9001:2015 - interne auditor online 

De online ISO 9001:2015 - interne auditor opleiding is veel meer dan een doorsnee webinar maar sluit nauw aan met de gekende klassikale trainingen. Nog steeds persoonlijk, praktijkgericht en afgestemd op de deelnemers. Nu niet fysiek naast elkaar, maar via MS Teams.

Het opleidingsprogramma is afgesteld op een digitale module waar theorie wordt verduidelijkt door middel van oefeningen. De lesinhoud blijft onveranderd en je ontvangt jouw certificaat achteraf.  Maak kennis met onze online opleidingen.


 

Doelgroep

Deze opleiding interne auditor ISO 9001:2015 is bedoeld voor kwaliteitsmanagers, kwaliteitscoördinatoren en alle medewerkers die betrokken zijn bij het uitvoeren van interne kwaliteitsaudits in de organisatie.


Gerelateerde opleidingen

 • ISO 9001:2015 normtraining
  Ideaal voor collega's en partners die betrokken worden bij kwaliteitsmangementsystemen. Leer normeisen begrijpen en toepassen in slechts twee dagen.
 • Risicoanalyse als tool voor jouw organisatie 
 • Tijdens deze labo leer je bedrijfsintern of in open opleiding, hoe je een risicoanalyse nu best aanpakt volgens de ISO-norm. In een beperkte groep focussen we zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau.
 • ISO 9001:2015 Lead Auditor 
  Tijdens deze intensieve vijfdaagse traject, ontwikkelen auditors hard- en softskills om audits te plannen, beheren en een team aan te sturen.

Jouw coaches

De Busser Ria

Coach - Consultant

Meer over Ria

Droogers Pascal

Business en life coach

Meer over Pascal

Gilio Ilse

Coach - Senior Expert Kwaliteit

Meer over Ilse

Praktische informatie

Prijs

Leden: €780 / Niet-Leden: €897
De vermelde prijzen zijn steeds Excl. BTW.
KMO portefeuille: vraag hier jouw subsidie aan en bespaar tot 30% op jouw inschrijvingsprijs. Erkenningsnummer Opleiding DV.O105117

Opleidingen op maat

Liever deze opleiding bedrijfsintern volgen? Op maat van de organisatie en voordelig vanaf 5 deelnemers.

Contacteer ons voor meer informatie.
Lunch & lesmateriaal inbegrepen

Tijdens dagopleidingen wordt er standaard lunch, koffie, thee, frisdranken en waters, evenals documentatie- en schrijfmateriaal gratis voorzien.

Annulatievoorwaarden

Bij annulatie méér dan 3 weken voor aanvang van de training is 75,00 EUR administratiekost verschuldigd. Bij annulatie minder dan 3 weken voor aanvang van de training is 100% van de deelnameprijs verschuldigd. Vervanging van de ingeschrevene is steeds mogelijk, mits melding aan ons secretariaat. Door onvoorziene omstandigheden kan Allanta vzw ten allen tijde de opleiding annuleren, het programma, de datum of de locatie wijzigen. Meer in onze Algemene Voorwaarden.

Nog vragen?

Heb je een vraag over deze opleiding? Wij helpen je graag verder! Neem gerust contact op met ons.

info@allanta.be

Gerelateerde
oplossingen

Wist je dat we onze advies en kennis op meerdere manieren inzetten? Ontdek hier aansluitende oplossingen.

Terug naar overzicht