ISO 9001:2015 - Interne Auditor volgens ISO 19011:2018 | Kwaliteit

Tweedaagse opleiding

Aalst - 18-10-2021 & 25-10-2021

Live Online Training - 23-11-2021 & 30-11-2021

Inschrijven €897
€780 voor leden. Ontdek jouw voordelen als lid of contacteer ons voor meer info of offerte op maat.

Voorkennis van de ISO 9001:2015 norm is noodzakelijk 

Toets jouw kwaliteitsmanagementsysteem aan de ISO 9001 

De internationale norm ISO 9001 stelt hoge eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat. Wie hun organisatie en processen regelmatig aan de norm toetst, verhoogt structureel de efficiëntie van een organisatie. De kwaliteit experten van Allanta leren je gericht de ISO 9001:2015 als instrument gebruiken.  

Voordelen van interne audits

Als je in het bedrijf regelmatig een interne audit uitvoert, breng je continu structurele verbeteringen aan in het kwaliteitssysteem en verbeter je zo de efficiëntie en kwaliteit binnen het bedrijf. 

 • Interne audits geven jouw organisatie beter inzicht in het functioneren van jouw kwaliteitsmanagementsysteem en identificeert mogelijke verbeteringen in de bedrijfsprocessen.
 • De ISO 9001 norm biedt je een instrument waarbij de efficiëntie van jouw organisatie verhoogd wordt en een platform voor continu verbeteringen.


Resultaten

Tijdens deze tweedaagse training voor interne auditoren ISO 9001 wordt de kwaliteitsnorm naast de ISO 19011:2018, de richtlijn voor het intern auditeren, gelegd. Dankzij de voortdurende terugkoppeling naar praktijkervaring leer je alle aspecten van een auditproces toepassen in je eigen organisatie.

 • onderhoud en verbeter managementsystemen met interne audits 
 • stel een interne audit op
 • verzamel auditinformatie
 • schijf auditverslagen
 • geef suggesties om de effectiviteit van corrigerende maatregelen nog beter te corrigeren

Programma

De coach behandeld tijdens deze tweedaagse opleiding interne auditor volgende onderwerpen:

 • inleiding tot audits en interne audits
 • audit principes
 • auditproces
 • auditprogramma en -planning
 • voorbereiding van de audit
 • uitvoering van de audit
 • rapporteren van auditresultaten
 • competenties van auditoren
 • cases en oefeningen


Volg nu deze ISO 9001:2015 - interne auditor live online 

De live online ISO 9001:2015 - interne auditor opleiding is veel meer dan een doorsnee webinar maar sluit nauw aan met de gekende klassikale trainingen. Nog steeds persoonlijk, praktijkgericht en afgestemd op de deelnemers. Nu niet fysiek naast elkaar, maar via MS Teams.

Het opleidingsprogramma is afgesteld op een digitale module waar theorie wordt verduidelijkt door middel van oefeningen. De lesinhoud blijft onveranderd en je ontvangt jouw certificaat achteraf. Maak kennis met onze online opleidingen.


 

Doelgroep

Deze opleiding interne auditor ISO 9001:2015 is bedoeld voor kwaliteitsmanagers, kwaliteitscoördinatoren en alle medewerkers die betrokken zijn bij het uitvoeren van interne kwaliteitsaudits in de organisatie.


Vervolledig jouw groeitraject

 • Auditeren van managementsystemen volgens ISO 19011:2018
  De ISO 19011:2018 is opgebouwd op High Level Structure (HLS). Pas als ervaren auditer deze norm toe op alle ISO-managementprocessen en typen audits..
 • Risicoanalyse als tool voor jouw organisatie 
  Tijdens deze labo leer je bedrijfsintern of in open opleiding, hoe je een risicoanalyse nu best aanpakt volgens de ISO-norm. In een beperkte groep focussen we zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau.
 • ISO 9001:2015 Lead Auditor 
  Tijdens deze intensieve vijfdaagse traject, ontwikkelen auditors hard- en softskills om audits te plannen, beheren en een team aan te sturen.

Jouw coaches

De Busser Ria

Coach - Consultant Kwaliteit

Meer over Ria

Droogers Pascal

Business en life coach

Meer over Pascal

Gilio Ilse

Coach - Senior Expert Kwaliteit

Meer over Ilse

Praktische informatie

Prijs

Leden: €780 / Niet-Leden: €897
De vermelde prijzen zijn steeds Excl. BTW.
KMO portefeuille: vraag hier jouw subsidie aan en bespaar tot 30% op jouw inschrijvingsprijs. Erkenningsnummer Opleiding DV.O105117

Opleidingen op maat

Liever deze opleiding bedrijfsintern volgen? Op maat van de organisatie en voordelig vanaf 5 deelnemers.

Contacteer ons voor meer informatie.
Lunch & lesmateriaal inbegrepen

Tijdens fysieke dagopleidingen wordt er standaard lunch, koffie, thee, frisdranken en waters, evenals schrijfmateriaal gratis voorzien. Bij zowel klassikale als live online trainingen stelt de coach het Allanta opleidingsmateriaal digitaal ter beschikking.

Duur

Dagopleidingen duren 8u en gaan door van 9u tot 17u. Halve dagopleidingen duren 4u en kunnen doorgaan van 9u tot 13u of van 13u tot 17u.

Annulatievoorwaarden

Bij annulatie méér dan 3 weken voor aanvang van de training is 75,00 EUR administratiekost verschuldigd. Bij annulatie minder dan 3 weken voor aanvang van de training is 100% van de deelnameprijs verschuldigd. Vervanging van de ingeschrevene is steeds mogelijk, mits melding aan ons secretariaat. Door onvoorziene omstandigheden kan Allanta vzw ten allen tijde de opleiding annuleren, het programma, de datum of de locatie wijzigen. Meer in onze Algemene Voorwaarden.

Nog vragen?

Heb je een vraag over deze opleiding? Wij helpen je graag verder! Neem gerust contact op met ons.

info@allanta.be