Makkelijk. Persoonlijk. Schwung.

Drie kernbegrippen die de Allanta waarden omvatten. En dat reikt verder dan opleiding, leertrajecten en begeleiding op maat. Wij willen inspireren om te verbeteren! Laten we meer vertellen over de Allanta aanpak.

Makkelijk. Persoonlijk. Schwung. Deze Allanta waarden willen we graag doortrekken in alles wat we doen. In een wereld die almaar veeleisender en complexer wordt, versterken we de weerbaarheid en wendbaarheid van organisaties en haar mensen. Daarbij gaan we niet onbezonnen aan de slag. Ontdek hieronder op welke manieren we inspireren om te verbeteren.

Makkelijk.

Allanta is makkelijk op gebied van contact, leervormen en bereikbaarheid.

Ons team ondersteunt je vanaf het eerste contact, tijdens het vinden van de geschikte opleiding, leertraject of begeleiding, tot de nazorg. Kies uit onze geplande opleidingen, opleidingen op maat, of iets compleets anders zoals een begeleiding in implementatie, gap-analyse of audit.

Twijfel je over wat jouw organisatie nodig heeft? We zoeken het samen uit.
✔ Bel ons op: +32 (0)11 870 944
✔ Of stuur ons een mailtje: info@allanta.be

Mispak je niet aan onze opleidingen, ISO-systemen en normen zijn niet makkelijk. Wel maken onze enthousiaste coaches jouw leerervaring zo makkelijk mogelijk doormiddel van aangename werkvormen, inspirerende praktijkvoorbeelden en rollenspelen.

Oké, je hebt je ingeschreven maar paar dagen voor de opleiding komt er iets onvoorzien tussen. Wat nu? Wees gerust, ook zijn we flexibel in het doorschuiven of herplannen en zijn onze annulatievoorwaarden gunstig.

Met onze tiental opleidingslocaties geniet je over heel Vlaanderen en Nederland van een rustige leeromgeving. Kom met het openbaarvervoer of neem de (elektrische)auto, er zijn genoeg parkeermogelijkheden. Liever een eigen gekozen locatie? Met plezier, onze Limburgse gastvrijheid die voel je overal.

Persoonlijk.

Je kent ons. Wij kennen jou en de markt waarin je actief bent. Onze opleidingscoördinator Tonnie of projectmanager Tim en jouw aangestelde coach staan in nauw contact met jou doorheen heel jouw leertraject of implementatie project.

Voorafgaand de opleiding polst de coach naar de leerverwachtingen van de individuele deelnemer en stemt deze af met de noden van de organisatie. Zijn de afspraken en leerdoelen helder? Fantastisch, We gaan samen op pad, volgens het tempo en het leertraject die het best past.

Schwung.

Momentum creëren, of in de volksmond schwung. Onze coaches geven deelnemers zin in continu verbeteren.

Begeleiding- en leertrajecten zijn zodanig opgebouwd dat deze jouw organisatie vanuit de startblokken lanceren naar een de meest optimale doelstellingen.

Onpersoonlijke webinars maken bij Allanta plaats voor interactieve (live online) coachmomenten vol inspirerende werkvormen met added value. Geen eenrichtingsverkeer, wel leren van en met elkaar.

Fan van onze Allanta waarden?

Volg onze aanpak via de nieuwsbrief en op LinkedIn, of laat van je horen en ga voor een leuke, no-nonsense praktische samenwerking!

 

    Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.

     

    Allanta is ISO 9001:2015 gecertificeerd door Certup