Makkelijk. Persoonlijk. Schwung.

Kies je voor Allanta? Slim! Sterker nog … driemaal slim. Want nu alles veeleisender en complexer wordt, heb je nood aan een partner die helder en efficiënt werkt. Daarvoor focussen we op ‘makkelijk’, ‘persoonlijk’, en ‘schwung’. Dat is onze stabiele driepoot waarmee we jouw organisatie optimaal weerbaar en wendbaar maken.

Altijd makkelijk bereikbaar

Bij Allanta matchen we jouw verwachtingen met de relevantste leervormen. En daarbij blijven we extra bereikbaar. Zo krijg je snel antwoorden op jouw vragen tijdens elke stap van jouw:

Heldere aanpak voor moeilijke materie

Mispak je niet. ISO-systemen en normen zijn niet makkelijk. Wel doen onze ervaren coaches jouw leerinvestering maximaal renderen. Daarvoor combineren ze aangename werkvormen, inspirerende praktijkvoorbeelden en rollenspelen.

Wij nemen alles heel persoonlijk

Je kent ons. Wij kennen jou. En … wij kennen de markt waarin jij actief bent. Dat zorgt voor een stevige basis. Ideaal voor een inspirerende wisselwerking tussen jou, onze opleidingscoördinator Tonnie, projectmanager Tim en jouw coach. Zo houden we jouw project of leertraject steeds op de juiste koers. Hoe? We beginnen met de leerverwachtingen van de individuele deelnemer af te stemmen op de noden van de organisatie. Zodra de leerdoelen duidelijk zijn, gaan we samen op pad – in het tempo dat het project nodig heeft. Tijdens het volledige polsen we vastgelegde momenten naar de vooruitgang.

Laat er schwung zijn

Om een resultaat te bereiken, heb je schwung nodig. Onze coaches geven zin in continu verbeteren. Elk leer- of implementatietraject focust op een vlotte lancering van jouw organisatie in de richting van de afgesproken doelstellingen.

Creëer samen met ons tractie

Beschrijf ons jouw uitdaging in kwaliteit en organisatieontwikkeling. Samen bepalen we de efficiënte aanpak.

✔ Bel ons op: +32 (0)11 870 944
✔ Of stuur ons een mailtje: info@allanta.be

  Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.

  Altijd in de buurt

  Allanta heeft tien opleidingslocaties verspreid over Vlaanderen en Nederland. Zo is er altijd een rustige leeromgeving in de buurt. Kom met het openbaarvervoer of neem de (elektrische)auto, er zijn genoeg parkeermogelijkheden. Liever een eigen gekozen locatie? Met plezier, onze Limburgse gastvrijheid die voel je overal.

  Vlotte reactie op onverwachte omstandigheden

  Soms gooien onverwachte omstandigheden jouw agenda overhoop. Wat nu? Wees gerust, ook zijn we flexibel in het opnieuw plannen of annuleren.

  Stalk Allanta … het mag!

  Volg onze aanpak via de nieuwsbrief en op LinkedIn.

   

   

  Allanta is ISO 9001:2015 gecertificeerd door Certup