16 april 2020

Allanta op afstand – Online opleidingen en advies

Wist je dat de coaches en experten van Allanta ook vanop afstand bereikbaar zijn? Doe beroep op onze expertise door middel van onze online opleidingen en remote diensten.
Ontdek onze verschillende (digitale) oplossingen.  We staan voor je klaar!

1 Online opleidingen & coachmomenten

Hoe verloopt een online opleiding bij Allanta?

Een online opleiding verschilt nauwelijks met onze gekende klassikale trainingen en workshops. Nog steeds persoonlijk, praktijkgericht en afgestemd op de deelnemers. Nu niet fysiek naast elkaar, maar via MS Teams.

Vergelijk het niet met een webinar

Door de Allanta aanpak verschillen de coachmomenten duidelijk met die van een doorsnee webinar. Wie een online training volgt, rekent op een opleidingsprogramma afgesteld op een digitale module waar theorie wordt verduidelijkt door middel van oefeningen.
De lesinhoud blijft onveranderd en je ontvangt jouw certificaat achteraf.

Interactie en feedbackmomenten

Afhankelijk van de opleiding krijg je enkele dagen voor de start een kleine thuisopdracht toegestuurd. Pas ze toe op jouw eigen organisatie. Tijdens de online opleiding worden schermen gedeeld en feedback uitgewisseld.
De coacht creëert voortdurend interactie via situatiegebonden vragen, online quizzen of poll momenten.

Kmo-portefeuille

Wist je dat onze online opleidingen en adviestrajecten ook in aanmerking komen voor de kmo-portefeuille van VLAIO? Vraag jouw subsidie aan en bespaar 20% of  30% op jouw inschrijvingsprijs. Erkenningsnummer Opleiding DV.O105117

Extra voordelen

Een opleiding op afstand bij Allanta is niet alleen handig en overal te volgen. Je bespaart ook op de deelnameprijs en houdt rekening met het milieu.

Ontdek onze korte online opleidingen

2 Remote audits en gap-analyses

In verschillende gevallen is het niet nodig om een afspraak te maken ter plaatsen voor een adviestraject of een bepaalde audit. Via onze remote oplossingen staat een expert jou online bij. Vanop afstand maar met de hoge betrokkenheid die je van ons gewend bent.

Hoe verloopt een remote audit en gap-analyse?

Samen met de verantwoordelijke legt de Allanta expert op voorhand de onderdelen vast en wordt een auditprogramma opgesteld. Via live streaming sta je rechtstreeks in contact met onze auditor. Een makkelijke methode om interviews af te leggen en documentatie in te kijken. Wist je dat een remote audit mag combineren met een fysieke interne audit? Een geweldige methode om comfortabel kennis te maken met advies op afstand.

Meerdere plaatsen auditeren vanop afstand

Deze online aanpak biedt mogelijkheden om snel en efficiënt audits en gap-analyses uit te voeren op meerdere locaties.

3 Online advies - vraag en antwoord

Krijg persoonlijk advies op specifieke vragen en uitdagingen

Loop je vast op specifieke vragen omtrent norminterpretaties of compliance uitdagingen? Of wil je graag een tweede mening? Dankzij deze digitale oplossing win je in no-time snel advies in.

Allanta heeft experten in huis voor jouw kwaliteitsuitdagingen in de brede zin of niche gericht omtrent medische hulpmiddelen, voedselveiligheid en automobielsector.

Onze kwaliteitsexpert zoekt het uit voor jou

Het online advies traject start met jouw vraag via e-mail naar: onlineadvies@allanta.be
Omschrijf  jouw situatie en wat voor antwoord je zoekt. Het Allanta-team brengt je rechtstreeks in contact met de kwaliteitsexpert en zoekt het voor je uit. Zo simpel is het!

Transparant, snel en voordelig!

Je krijgt één contactpersoon toegewezen die je bijstaat van vraag tot antwoord. Voor de expert jouw vraag behandeld, krijg je eerst de verwachte tijdsbesteding. Akkoord? We gaan aan de slag!

Bij het online advies bij Allanta communiceren we uiteraard steeds zo transparant en open dat je in alle tijden weet waar we staan in het onderzoek. De tijdsbesteding is duidelijk en meetbaar. Vraagt jouw uitdaging meer tijd dan voorspeld? We laten het op voorhand weten. Het tarief van een online adviestraject bedraagt €80,00 per 60 minuten. Dat is slechts €20,00 per kwartier!
Allanta-leden profiteren bovendien van gratis minuten. Word lid en bereken jouw voordeel.

Ontdek hier het online advies.

Meer Thema's