16 april 2020

Allanta op afstand – Online opleidingen en advies

Wist je dat de coaches en experten van Allanta ook vanop afstand bereikbaar zijn? Doe beroep op onze expertise door middel van onze Live Online Trainingen en remote diensten.
Ontdek onze verschillende (digitale) oplossingen. We staan ook virtueel voor je klaar!

1 Live Online Training & coachmomenten

Hoe verloopt een online opleiding bij Allanta?

Een online opleiding verschilt nauwelijks met onze gekende fysieke classrooms en workshops. Nog steeds persoonlijk, praktijkgericht en afgestemd op de deelnemers. Nu niet fysiek naast elkaar, maar in een virtuele omgeving.

Vergelijk het niet met een webinar

Door de Allanta aanpak verschilt een Live Online Training duidelijk met die van een doorsnee webinar. Waar anderen overheersend in één richting informeren, onderscheidt Allanta zich met een educatief en entertainend opleidingsprogramma afgesteld op een digitale module waar theorie wordt verduidelijkt door middel van afwisselende werkvormen en activiteiten. De lesinhoud blijft onveranderd en je ontvangt jouw certificaat achteraf.

Interactief programma met hoge betrokkenheid

Afhankelijk van de online opleiding gaan deelnemers voor, tijdens en na de sessie aan de slag.  De coach creëert voortdurend interactie via situatiegebonden vragen, korte break-out sessies, online quizzen of poll momenten. Dankzij Live Online Learning Activities (LOLAs) blijft de betrokkenheid hoog.

Kmo-portefeuille

Wist je dat onze online opleidingen en adviestrajecten ook in aanmerking komen voor de kmo-portefeuille van VLAIO? Vraag jouw subsidie aan en bespaar 20% of  30% op jouw inschrijvingsprijs. Erkenningsnummer Opleiding DV.O105117

Extra voordelen

Een online opleiding bij Allanta is voor toegankelijk voor iedereen met een computer, webcam en internetverbinding. Neem deel vanuit jouw eigen werkplek. Meerdere korte opvolgmomenten mogelijk. Geen reistijden. Plus je houdt ook rekening met het milieu.

Ontdek meer over onze Live Online Trainingen

2 Remote audits en gap-analyses

In verschillende gevallen is het niet nodig om een afspraak te maken ter plaatsen voor een adviestraject of een bepaalde audit. Via onze remote oplossingen staat een expert jou online bij. Vanop afstand maar met de hoge betrokkenheid die je van ons gewend bent.

Hoe verloopt een remote audit en gap-analyse?

Samen met de verantwoordelijke legt de Allanta expert op voorhand de onderdelen vast en wordt een auditprogramma opgesteld. Via live streaming sta je rechtstreeks in contact met onze auditor. Een makkelijke methode om interviews af te leggen en documentatie in te kijken. Wist je dat een remote audit mag combineren met een fysieke interne audit? Een geweldige methode om comfortabel kennis te maken met advies op afstand.

Meerdere plaatsen auditeren vanop afstand

Deze online aanpak biedt mogelijkheden om snel en efficiënt audits en gap-analyses uit te voeren op meerdere locaties.

Meer Thema's