Remote audit | Allanta op afstand

Een online doorlichting door een expert

Vraag gerust naar meer informatie, we helpen je graag verder. Ontdek jouw voordelen als lid.

 

Een interne audit door een onafhankelijke expert biedt voordelen

Een Kmo of grote onderneming die hun bedrijfsvoering en managementsystemen naar een hoger niveau willen tillen, voeren interne audits uit. Een vaak onderschatte inspanning waar er heel wat interne resources bij komen kijken. Daarboven op kost het voor organisaties vooral tijd en geld. Vooral als achteraf blijkt dat een eigen audit foutief of onvolledig werd uitgevoerd. Wie het consequent en objectief wil auditeren, laat het steeds vaker uitbesteden door een onafhankelijke partij. 

Maak een remote audit onderdeel van het auditprogramma

In verschillende gevallen is het zelfs niet nodig om een afspraak te maken ter plaatsen voor een bepaalde audit. Via onze remote audit staat een expert jou online bij. Vanop afstand maar met hoge betrokkenheid. Wist je dat een remote audit mag combineren met een fysieke interne audit? Een geweldige methode om comfortabel kennis te maken met onze oplossingen op afstand

Meerdere plaatsen auditeren vanop afstand

Deze online aanpak biedt mogelijkheden om snel en efficiënt audits en gap-analyses uit te voeren op meerdere locaties.


Neem snel contact op voor een vrijblijvend gesprek

Resultaten

Een expert bouwt de nodige zekerheden in voor jouw organisatie. Op het einde van de rit krijg je tal van nieuwe inzichten aanreikt, uiteraard aangevuld met het nodige professioneel advies. 

Programma

Samen met de verantwoordelijke legt de Allanta expert op voorhand de onderdelen vast en wordt een auditprogramma opgesteld. Via live streaming sta je rechtstreeks in contact met onze auditor. Een makkelijke methode om interviews af te leggen en documentatie in te kijken.

Vraag naar een remote audit op maat

 

Doelgroep

Allanta helpt je met plezier, of je onderneming nu groot is of eerder klein. Alle kmo’s en bedrijven die het maximum uit interne audits willen halen en hun certificaten te allen tijde willen behouden, doen er goed aan om hun audits over te laten aan onze experten. 

De unieke aanpak van Allanta

Voor elk begeleidingstraject vertrekken onze Allanta-experten steeds vanuit ‘IMPACT’: we leren jouw organisatie graag door en door kennen, en gaan daarbij Integer, Meedenkend, Passioneel, Agile, Customer-centered en Toegewijd te werk. Onze experten zijn ook altijd gespecialiseerd in de markt waarin je actief bent.

 

Op jouw maat

Wij gaan er bij Allanta van uit dat een 'standaard probleem' niet bestaat. Elke situatie is uniek en vraagt om een aangepaste aanpak. Wij leveren dan ook geen standaardoplossingen. Onze experten begeleiden jou op maat van jouw situatie, uitdagingen en behoeften. Ons professioneel advies is mensgericht en houdt rekening met de specifieke karakteristieken van jouw onderneming en processen.

 

Vierstappenplan

Om open en in het grootste vertrouwen met onze klanten samen te werken, hanteren we voor elk traject een helder vierstappenplan:

 

 • 1. Intakegesprek: gratis en vrijblijvend
  Onze expert komt bij je langs en luistert naar je verhaal. Wie ben je? Wat zijn de ambities en strategische uitdagingen van jouw onderneming? Welke doelen heb je voor ogen?
   
 • 2. Behoefteanalyse en consensus
  Na het vrijblijvende kennismakingsgesprek maakt onze expert een behoefteanalyse op. Die analyse dient als basis voor het projectvoorstel, waarin een duidelijke timing en budgettering worden vooropgesteld. Akkoord met ons voorstel? We gaan samen van start!
   
 • 3. Toegewijde en transparante uitvoering
  De experten van Allanta bieden meer dan advies. Ze helpen je ook bij het implementeren van de nodige veranderingen op de werkvloer. Het spreekt voor zich dat ze als projectleiders altijd op een transparante en vertrouwelijke manier met jou communiceren over de voortgang van het project.
   
 • 4. Evaluatie en opvolging na het project
  Na elk project vragen wij onze klanten om ons te evalueren, zodat we weten hoe we onszelf nog kunnen verbeteren. Maar ook na de evaluatie hoeft onze begeleiding nog niet te stoppen. Heb je vragen of nood aan bijsturing? Allanta staats steeds voor je klaar!
   

 

Vraag offerte aan

Wens je meer informatie of een offerte op maat? Vul dan even onderstaand formulier in, wij helpen jou graag verder!

Schrijf je in voor de Allanta nieuwsbrief! Ik ben geïnteresseerd in:
General Manufacturing & Services
Automotive
Food
Medical

Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.