VDA 6.3 – Workshop voor de gecertificeerde procesauditor (VDA QMC ID 341)

Officiële eendaagse workshop voor Certified Process Auditor VDA 6.3

Live Online Training - 03-09-2024

Live Online Training - 13-11-2024

Inschrijven €600
€600 voor leden. Ontdek jouw voordelen als lid.

Deze workshop is bedoeld voor reeds VDA 6.3 gecertificeerde procesauditors.

Read the English version

Verleng jouw VDA 6.3-certificaat zonder 5 audits

VDA QMC certificaten van VDA 6.3 Process Auditors blijven drie jaar geldig. Dit betekent dus dat auditors vóór de vervaldatum een verlenging of herkwalificatie moeten  aanvragen. Wil je jouw auditorkwalificatie behouden? Dan moet je regelmatig procesaudits uitvoeren. In de praktijk kom je in uitzonderlijke situaties terecht waardoor het moeilijk is de eisen juist en zelfzeker te beoordelen. Daarom is verdere ontwikkeling doormiddel van vervolgopleidingen of examens vaak noodzakelijk. 

Deze eendaagse workshop ID 341 is voor Process Auditors die onvoldoende praktijkaudits hebben uitgevoerd om hun certificaat te verlengen. 

Gebruik deze ideale gelegenheid om met de deelnemers en de coach dergelijke situaties in de dagelijkse auditpraktijk te bespreken waarbij je de geschiktheid en toepassing van eisen en beoordelingen vast leert stellen. Resultaten

✔ versterk jouw vaardigheden als procesauditor

✔ deel dagelijkse ervaringen met professionals

✔ voer procesaudits zelfzeker uit

✔ ontwikkeling jouw auditorcompetenties


Programma

Ontdek in deze VDA 6.3 workshop hoe je - met een procesaudit als instrument -  zwakke punten analyseert en combineer met een risicobeoordeling als basis voor verbetermaatregelen. Het theoretische deel richt zich op de onderwerpen auditvoorbereiding en auditplanning en evaluatie.

Ook de toepassing van de VDA 6.3 Analysis Tool komt aan bod. In het praktische gedeelte oefen je met rollenspellen en specifieke scenario's op:

  • de auditvoorbereiding
  • de auditplanning
  • de uitvoering van procesaudits met eindevaluatie
  • de presentatie van de resultaten (eindbespreking) Aanvullend cursusmateriaal

Het handboek VDA Volume 6.3:2023 is NIET inbegrepen in deze workshop ID 341. De coach verwacht dat deelnemers het handboek zelf meebrengen.

De voertaal en het verstrekte cursusmateriaal zijn in het Engels, tenzij de groep deelnemers uitsluitend uit Nederlandstaligen bestaat.

 

Doelgroep

Deze VDA QMC workshop is uitsluitend gericht op Certified Process Auditor VDA 6.3 (2016), die niet het vereiste aantal procesaudits kunnen aantonen voor de verlenging van hun auditor kwalificatie. Zij die wel over de nodige vereisten beschikken, kunnen hun verlenging rechtstreeks aanvragen via ID 386.


Certificatie

Aan het eind van de workshop ontvangen de deelnemers een Allanta- en VDA QMC-certificaat van deelname.
Zie ook:

Jouw coaches

Ilya Vranken

Allanta Coach - Automotive Quality

Meer over Ilya

Praktische informatie

Prijs

Leden: €600 / Niet-Leden: €600
De vermelde prijzen zijn steeds Excl. BTW.
KMO portefeuille: vraag hier jouw subsidie aan en bespaar tot 30% op jouw inschrijvingsprijs. Erkenningsnummer Opleiding DV.O105117

Opleidingen op maat

Liever deze opleiding bedrijfsintern volgen? Op maat van de organisatie en voordelig vanaf 5 deelnemers.

Contacteer ons voor meer informatie.
Lunch & lesmateriaal inbegrepen

Tijdens fysieke dagopleidingen wordt er standaard lunch, koffie, thee, frisdranken en waters, evenals schrijfmateriaal gratis voorzien. Bij zowel klassikale als live online trainingen stelt de coach het Allanta opleidingsmateriaal digitaal ter beschikking.

Duur

Dagopleidingen duren 8u en gaan door van 9u tot 17u. Halve dagopleidingen duren 4u en kunnen doorgaan van 9u tot 13u of van 13u tot 17u.

Annulatievoorwaarden

Bij annulatie méér dan 3 weken voor aanvang van de training is 75,00 EUR administratiekost verschuldigd. Bij annulatie minder dan 3 weken voor aanvang van de training is 100% van de deelnameprijs verschuldigd. Vervanging van de ingeschrevene is steeds mogelijk, mits melding aan ons secretariaat. Door onvoorziene omstandigheden kan Allanta vzw ten allen tijde de opleiding annuleren, het programma, de datum of de locatie wijzigen. Meer in onze Algemene Voorwaarden.

Nog vragen?

Heb je een vraag over deze opleiding? Wij helpen je graag verder! Neem gerust contact op met ons.

info@allanta.be

 

Bedrijfsinterne opleiding

Laat hier van je horen. We helpen je snel verder.
 

Schrijf je in voor de Allanta nieuwsbrief! Ik ben geïnteresseerd in:
General Manufacturing & Services
Automotive
Food
Medical

Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.