Interne audits uitbesteden? Dat kan!

Allanta voert interne audits uit volgens diverse standaarden

Ga hier voor maatwerk op jouw mensen of organisatie. We helpen je snel verder.

 

Read in English

Of je nu een kmo of grote onderneming uitbaat: een interne audit uitvoeren kost tijd, geld en moeite. Er komen heel wat interne resources bij kijken, die lang niet altijd even gemotiveerd of gedisciplineerd zijn om de taak tot een goed einde te brengen. Onze mensen merken regelmatig dat managers en medewerkers interne audits ervaren als een verplicht nummer en niet meer dan dat. Nochtans zijn interne audits interessante leermomenten die zowel grote als kleine ondernemingen naar een hoger niveau kunnen tillen. Almaar meer bedrijven besteden de taak dan ook uit aan externe specialisten die hen een maximale ROI garanderen. 

interne audits op tal van systemen

Onze Allanta-coaches en gevalideerde partners beschikken over complementaire know-how in tal van sectoren. Schakel ons in voor het auditeren van volgende sytemen:


ISO 9001    ISO 14001 ISO 45001    ISO 50001 ISO 13485    IATF 16949    ISO 22000 ISO 27001    BRC    IFS    FSSC     5S    


Resultaten

Via één of meerdere bezoeken bouwen onze auditors de nodige zekerheden in voor jouw organisatie naar een hoger niveau tillen.

Komen er nog verbeterpunten naar boven? Samen sleutelen we verder tot een positief resultaat. 

Programma

Allanta vzw voert jouw interne audits deels of volledig uit met één of meerdere bezoeken. Onze auditoren hebben ervaring in de meest uiteenlopende industrieën en toetsen jouw managementsystemen met een neutrale blik af aan diverse standaarden. Op het einde van de rit reiken ze je tal van nieuwe inzichten aan, uiteraard aangevuld met het nodige professioneel advies. Wist je dat een fysieke interne audit kan combineren met een remote audit? Een geweldige methode om comfortabel kennis te maken met onze advies op afstand. 

Outsourcing van third party audits

Als externe partij dekt Allanta, als je dat wenst, al jouw verschillende managementsystemen af in één interne audit. Dat maakt het jou voortaan veel makkelijker om diverse managementsystemen vlot met elkaar te integreren. Vraag ons trouwens ook gerust om third-party audits bij jouw toeleveranciers uit te voeren. 

Ook aan tijd en capaciteit winnen door je interne audits te outsourcen? Allanta leert je graag beter kennen! 

Neem contact op voor een interne audit op maat van jouw organisatie
 

Doelgroep

Of dit echt iets voor jouw bedrijf is? Allanta helpt je met plezier, of je onderneming nu groot is of eerder klein. Alle kmo’s en bedrijven die het maximum uit interne audits willen halen en hun certificaten te allen tijde willen behouden, doen er goed aan om hun audits over te laten aan onze coaches. 

Wil je méér dan een gap-analyse?

Neem een kijkje naar de Allanta-aanpak voor een volledige implementatietraject. 

 

Vraag offerte aan

Laat hier van je horen. We helpen je snel verder.
 

Schrijf je in voor de Allanta nieuwsbrief! Ik ben geïnteresseerd in:
General Manufacturing & Services
Automotive
Food
Medical

Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.