Interne audits uitbesteden? Dat kan!

Allanta voert interne audits uit volgens diverse standaarden

Vraag gerust naar meer informatie, we helpen je graag verder. Ontdek jouw voordelen als lid.

 

Outsourcing van interne audits zit in de lift

Of je nu een kmo of grote onderneming uitbaat: een interne audit uitvoeren kost tijd, geld en moeite. Er komen heel wat interne resources bij kijken, die lang niet altijd even gemotiveerd of gedisciplineerd zijn om de taak tot een goed einde te brengen. Onze experten merken regelmatig dat managers en medewerkers interne audits ervaren als een verplicht nummer en niet meer dan dat. Nochtans zijn interne audits interessante leermomenten die zowel grote als kleine ondernemingen naar een hoger niveau kunnen tillen. Almaar meer bedrijven besteden de taak dan ook uit aan externe specialisten die hen een maximale ROI garanderen. 

Laat jouw interne audits over aan Allanta

Allanta vzw voert jouw interne audits deels of volledig uit met één of meerdere bezoeken. Onze expert-auditoren hebben ervaring in de meest uiteenlopende industrieën en toetsen jouw managementsystemen met een neutrale blik af aan diverse standaarden. Op het einde van de rit reiken ze je tal van nieuwe inzichten aan, uiteraard aangevuld met het nodige professioneel advies. Wist je dat een fysieke interne audit mag combineren met een remote audit? Een geweldige methode om comfortabel kennis te maken met onze advies op afstand. 

Outsourcing van third party audits

Als externe partij dekt Allanta, als je dat wenst, al jouw verschillende managementsystemen af in één interne audit. Dat maakt het jou voortaan veel makkelijker om diverse managementsystemen vlot met elkaar te integreren. Vraag ons trouwens ook gerust om third-party audits bij jouw toeleveranciers uit te voeren. 

Ook aan tijd en capaciteit winnen door je interne audits te outsourcen? Allanta leert je graag beter kennen! 

Neem snel contact op voor een vrijblijvend gesprek.


Of dit echt iets voor jouw bedrijf is?

Allanta helpt je met plezier, of je onderneming nu groot is of eerder klein. Alle kmo’s en bedrijven die het maximum uit interne audits willen halen en hun certificaten te allen tijde willen behouden, doen er goed aan om hun audits over te laten aan onze experten. 


Uitgebreide kennis en ervaring

De experten en consultants van Allanta beschikken over complementaire expertise in tal van domeinen en sectoren. Je kunt bij ons terecht voor projectbegeleiding voor de volgende ISO-standaarden:


ISO 9001 ISO 14001 ISO 45001 ISO 50001 ISO 13485 & MDR
MDSAP IATF16949 ISO 22000 ISO 27001       

Resultaten

Via één of meerdere bezoeken bouwen onze experten de nodige zekerheden in voor jouw organisatie naar een hoger niveau tillen.

Komen er nog verbeterpunten naar boven? Samen sleutelen we verder tot een positief resultaat. 

De unieke aanpak van Allanta

Voor elk begeleidingstraject vertrekken onze Allanta-experten steeds vanuit ‘IMPACT’: we leren jouw organisatie graag door en door kennen, en gaan daarbij Integer, Meedenkend, Passioneel, Agile, Customer-centered en Toegewijd te werk. Onze experten zijn ook altijd gespecialiseerd in de markt waarin je actief bent.

 

Op jouw maat

Wij gaan er bij Allanta van uit dat een 'standaard probleem' niet bestaat. Elke situatie is uniek en vraagt om een aangepaste aanpak. Wij leveren dan ook geen standaardoplossingen. Onze experten begeleiden jou op maat van jouw situatie, uitdagingen en behoeften. Ons professioneel advies is mensgericht en houdt rekening met de specifieke karakteristieken van jouw onderneming en processen.

 

Vierstappenplan

Om open en in het grootste vertrouwen met onze klanten samen te werken, hanteren we voor elk traject een helder vierstappenplan:

 

 • 1. Intakegesprek: gratis en vrijblijvend
  Onze expert komt bij je langs en luistert naar je verhaal. Wie ben je? Wat zijn de ambities en strategische uitdagingen van jouw onderneming? Welke doelen heb je voor ogen?
   
 • 2. Behoefteanalyse en consensus
  Na het vrijblijvende kennismakingsgesprek maakt onze expert een behoefteanalyse op. Die analyse dient als basis voor het projectvoorstel, waarin een duidelijke timing en budgettering worden vooropgesteld. Akkoord met ons voorstel? We gaan samen van start!
   
 • 3. Toegewijde en transparante uitvoering
  De experten van Allanta bieden meer dan advies. Ze helpen je ook bij het implementeren van de nodige veranderingen op de werkvloer. Het spreekt voor zich dat ze als projectleiders altijd op een transparante en vertrouwelijke manier met jou communiceren over de voortgang van het project.
   
 • 4. Evaluatie en opvolging na het project
  Na elk project vragen wij onze klanten om ons te evalueren, zodat we weten hoe we onszelf nog kunnen verbeteren. Maar ook na de evaluatie hoeft onze begeleiding nog niet te stoppen. Heb je vragen of nood aan bijsturing? Allanta staats steeds voor je klaar!
   

 

Vraag offerte aan

Wens je meer informatie of een offerte op maat? Vul dan even onderstaand formulier in, wij helpen jou graag verder!

Schrijf je in voor de Allanta nieuwsbrief! Ik ben geïnteresseerd in:
General Manufacturing & Services
Automotive
Food
Medical

Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.