AIAG VDA FMEA Moderator

Ontzorging bij de transitie en implementering van jouw AIAG VDA FMEA project

Ga hier voor maatwerk op jouw mensen of organisatie. We helpen je snel verder.

Basiskennis van de geharmoniseerde AIAG VDA FMEA is aangeraden

Read in English

Failure mode and effects analysis is een complex en intensief proces. Al aan een externe FMEA-moderator gedacht voor de uitvoering van een technische risicoanalyse voor jouw systeem, product of proces?

Het AIAG VDA FMEA proces correct uitvoeren is een complex gegeven. Daarbovenop komen er heel wat interne resources (werknemers) bij kijken, wie lang niet altijd even gemotiveerd of gedisciplineerd zijn om hun opdracht tot een goed einde te brengen. In de praktijk merken onze automotive coaches regelmatig op dat managers en medewerkers de FMEA eerder zien als een verplicht nummer en niet meer dan dat.

Over een gemiste kans gesproken, want een professionele FMEA-moderator draagt namelijk in belangrijke mate bij aan het succes van een Failure mode and effects analysis. 

Resultaten

Schakel een coach van Allanta in voor jouw ontzorging bij de transitie en implementering van de geharmoniseerde AIAG VDA Proces- en Design FMEA.

Als motivator laat de FMEA-moderator het team constructief en productief deelnemen aan de verschillende FMEA sessies. Een ervaren initiatiefnemer die bij moeilijke discussies modereert, conflictoplossingen aanbiedt en zorgt voor de nodige motivatie bij de teamleden.

De FMEA-moderator gebruikt de juiste tools en zorgt ook dat de FMEA goed gedocumenteerd en up-to-date is.

Programma

Allanta coach als FMEA Moderator in jouw productiebedrijf

In dit begeleidingstraject treedt de Allanta coach op als FMEA-moderator in jouw bedrijf. Tijdens de vooraf geplande FMEA-sessies neemt onze moderator het initiatief en ondersteunt hij/zij het team met uitgebreide kennis van de Core Tools. Indien gewenst is een bedrijfsinterne opleiding in de geharmoniseerde AIAG VDA  Design FMEA of Process FMEA mogelijk

Wees gerust, de moderator ziet erop toe dat de teamleden concrete resultaten succesvol bereiken. 


Plan jouw FMEA proces met Allanta 

 

Vraag offerte aan

Laat hier van je horen. We helpen je snel verder.
 

Schrijf je in voor de Allanta nieuwsbrief! Ik ben geïnteresseerd in:
General Manufacturing & Services
Automotive
Food
Medical

Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.