Gap-analyse voor implementatie BRC Global Standard for Packaging Materials 6 | voedselveiligheidssysteem

Verschillenanalyse met het oog op BRC-norm

Ga hier voor maatwerk op jouw mensen of organisatie. We helpen je snel verder.

 

Hoe verloopt gap-analyse door Allanta?

Als producent van voedselverpakkingen wil je jouw klanten geruststellen over de kwaliteit en de veiligheid van jouw verpakkingsmaterialen. Een BRC-certificatie is hiervoor een perfect bewijs. Met een gap-analyse bekijken we  jouw manier van werken en toetst onze voedselveiligheidsexpert de activiteiten van jouw organisatie af aan de huidige eisen van verpakkingsmaterialen. Zo komen tekortkomingen aan het licht én weet je ook meteen waar er nog kansen voor jouw voedselveiligheidssysteem te rapen vallen.

Voedselveilheidscultuur volgens BRC Global Standard for Packaging Materials 6

De BRC standaard voor verpakkingsmaterialen werd ingevoerd voor producenten van verpakkingsmateriaal of van ander materiaal dat mogelijk in contact komt met levensmiddelen. Het doel? De kwaliteit en voedselveiligheid van verpakkingen verhogen.

Resultaten

Je krijgt een uitgebreid rapport, opgesteld door een onafhankelijke voedselveiligheidsexpert, met een duidelijk overzicht van de gaps en verbeterpunten. 

De Allanta-expert bespreekt het rapport uitgebreid met jou, zodat je een concreet plan in handen hebt om een BRC Global Standard for Packaging Materials te gaan implementeren.

Je geniet extra ondersteuning tijdens het opzetten en implementeren van jouw voedselveiligheidssysteem voor verpakkingsmaterialen. Jouw evaluatie van onze samenwerking is belangrijk voor ons

Programma

De food experten van Allanta verwerken de resultaten van de gap-analyse tot een uitgebreid rapport, met daarin de nodige aanbevelingen. We bespreken onze bevindingen met jou en gebruiken ze zo als basis voor een actie-, project- en implementatieplan van de nieuwe BRC Global Standard for Packaging Materials 6.

Interesse in een gap-analyse? Neem snel contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Doelgroep

Bedrijven actief in de verwerkende levensmiddelenketen die een voedselveiligheidssysteem volgens de BRC Global Standard for Packaging Materials 6 willen invoeren. Naast onze normtraining kunnen zij rekenen op Allanta’s onafhankelijk en professioneel advies om op basis van een diepgaande gap-analyse hun systeem voor te bereiden. We staan klaar voor zowel kmo’s als grote ondernemingen en multinationals.

 

Vraag offerte aan

Laat hier van je horen. We helpen je snel verder.
 

Schrijf je in voor de Allanta nieuwsbrief! Ik ben geïnteresseerd in:
General Manufacturing & Services
Automotive
Food
Medical

Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.