Gap-analyse voor managementsystemen

Verschillenanalyse met het oog op een ISO-norm

Ga hier voor maatwerk op jouw mensen of organisatie. We helpen je snel verder.

 

Hoe verloopt gap-analyse door Allanta?

Als jouw kmo (of grote onderneming) op het punt staat een managementsysteem in te voeren volgens de ISO-normen, is gap-analyse een eerste belangrijke stap. Een gap-analyse bekijkt jouw manier van werken en toetst de activiteiten van jouw organisatie af aan de huidige normeisen. Zo komen tekortkomingen aan het licht én weet je ook meteen waar er nog kansen voor jouw managementsysteem te rapen vallen.

Allanta verwerkt de resultaten van de gap-analyse tot een uitgebreid rapport, met daarin de nodige aanbevelingen. We bespreken onze bevindingen met jou en gebruiken ze zo als basis voor een actie-, project- en implementatieplan.


Interesse in een gap-analyse? Neem snel contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Uitgebreide kennis en ervaring

De experten en consultants van Allanta beschikken over complementaire expertise in tal van domeinen en sectoren. Je kan bij ons terecht voor projectbegeleiding voor de volgende ISO-standaarden:

ISO 9001 ISO 14001 ISO 45001 ISO 50001 ISO 13485
MDSAP IATF16949 ISO 22000 ISO 27001

Resultaten

Een gap-analyse door Allanta biedt vele voordelen:

  1. Je krijgt een uitgebreid rapport, opgesteld door een onafhankelijke expert, met een duidelijk overzicht van de gaps en verbeterpunten. 
  2. De Allanta-expert bespreekt het rapport uitgebreid met jou, zodat je een concreet plan in handen hebt om een systeem te gaan implementeren.
  3. Je geniet extra ondersteuning tijdens het opzetten en implementeren van jouw managementsysteem. Jouw evaluatie van onze samenwerking is belangrijk voor ons.

Programma

 

Doelgroep

Bedrijven die een ISO-managementsysteem willen invoeren, kunnen rekenen op Allanta’s onafhankelijk en professioneel advies om op basis van een diepgaande gap-analyse hun systeem te implementeren. We staan klaar voor zowel kmo’s als grote ondernemingen en multinationals.

 

Vraag offerte aan

Laat hier van je horen. We helpen je snel verder.
 

Schrijf je in voor de Allanta nieuwsbrief! Ik ben geïnteresseerd in:
General Manufacturing & Services
Automotive
Food
Medical

Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.