Begin jouw project in welzijn, leiderschap en teamwork

Krijg gericht advies over werkbaar werk in vier stappen

Vraag gerust naar meer informatie, we helpen je graag verder. Ontdek jouw voordelen als lid.

 

Werkbaar werk met Allanta

Een project in werkbaar werk, welzijn, leiderschap of teamwork vertrekt steeds vanuit jouw huidige situatie, maar vooral waarnaar je met het team naar toe wilt. Vervolgens maak je kennis met een geschikte expert die je op basis van een voorgestelde actieplan op maat coacht naar een efficiënte (remote) samenwerking.

Resultaten

In de vorm van advies, begeleiding en opleiding ondersteunen we jouw organisatie in werkbaar werk. 

Mogelijke projecten zijn bijvoorbeeld gap-analyses van de huidige werkbaarheid. Groeien in leidinggeven, communicatie of motivatie. Samenwerken naar een gezonde life-work balance. Maar ook lean projecten van de werkpost en de arbeidsorganisatie vallen hier mogelijks onder.

We zijn een erkende dienstverlener voor de werkbaarheidscheque!

Programma

Hoe begin je aan jouw project in werkbaar werk? 

Start met je uitdaging in onderstaande formulier te omschrijven en krijg een oplossing op maat.

Onze coaches willen je natuurlijk gericht bijstaan, want het team waar jij deel uitmaakt is uniek en heeft een eigen manier van samenwerken. Op basis van jouw informatie stellen onze experten een module op maat voor. De coach behandeld jouw aanvraag discreet en neemt zo snel mogelijk contact op voor een kennismakingsgesprek en trajectvoorstel in werkbaar werk. Laten we beginnen!

Deze voorbeeld vragen helpen je vast op weg. Gebruik ze gerust om jouw situatie te omschrijven, en vooral waarnaar je naar toe wil. 

Waar loop jij, het team, collega's of management tegen aan? Wat is het gewenste resultaat? In welk gebied zoek je advies en begeleiding? Gebruik gerust meerdere thema's bedrijfscultuur en work/life blend, burnout en stress, vertrouwen, weerbaarheid, communicatie.

Jouw coaches

Bailleul Bene

Coach - Senior Expert Leiderschap & team

Meer over Bene

Griet Deca

Coach - Expert werkgeluk

Meer over Griet

Hilgert Kim

Coach - Expert Welzijn

Meer over Kim

Kennes Hanneke

Coach - Expert Perfomance

Meer over Hanneke

Krystyna Krywen

Coach - Expert soft skills & schriftelijke communicatie

Meer over Krystyna

Peremans Omer

Coach - Senior Expert Leiderschap & team

Meer over Omer

Sylvia Mattens

Coach - Procesbegeleidster

Meer over Sylvia

De unieke aanpak van Allanta

Voor elk begeleidingstraject vertrekken onze Allanta-experten steeds vanuit ‘IMPACT’: we leren jouw organisatie graag door en door kennen, en gaan daarbij Integer, Meedenkend, Passioneel, Agile, Customer-centered en Toegewijd te werk. Onze experten zijn ook altijd gespecialiseerd in de markt waarin je actief bent.

 

Op jouw maat

Wij gaan er bij Allanta van uit dat een 'standaard probleem' niet bestaat. Elke situatie is uniek en vraagt om een aangepaste aanpak. Wij leveren dan ook geen standaardoplossingen. Onze experten begeleiden jou op maat van jouw situatie, uitdagingen en behoeften. Ons professioneel advies is mensgericht en houdt rekening met de specifieke karakteristieken van jouw onderneming en processen.

 

Vierstappenplan

Om open en in het grootste vertrouwen met onze klanten samen te werken, hanteren we voor elk traject een helder vierstappenplan:

 

 • 1. Intakegesprek: gratis en vrijblijvend
  Onze expert komt bij je langs en luistert naar je verhaal. Wie ben je? Wat zijn de ambities en strategische uitdagingen van jouw onderneming? Welke doelen heb je voor ogen?
   
 • 2. Behoefteanalyse en consensus
  Na het vrijblijvende kennismakingsgesprek maakt onze expert een behoefteanalyse op. Die analyse dient als basis voor het projectvoorstel, waarin een duidelijke timing en budgettering worden vooropgesteld. Akkoord met ons voorstel? We gaan samen van start!
   
 • 3. Toegewijde en transparante uitvoering
  De experten van Allanta bieden meer dan advies. Ze helpen je ook bij het implementeren van de nodige veranderingen op de werkvloer. Het spreekt voor zich dat ze als projectleiders altijd op een transparante en vertrouwelijke manier met jou communiceren over de voortgang van het project.
   
 • 4. Evaluatie en opvolging na het project
  Na elk project vragen wij onze klanten om ons te evalueren, zodat we weten hoe we onszelf nog kunnen verbeteren. Maar ook na de evaluatie hoeft onze begeleiding nog niet te stoppen. Heb je vragen of nood aan bijsturing? Allanta staats steeds voor je klaar!
   

 

Vraag offerte aan

Wens je meer informatie of een offerte op maat? Vul dan even onderstaand formulier in, wij helpen jou graag verder!

Schrijf je in voor de Allanta nieuwsbrief! Ik ben geïnteresseerd in:
General Manufacturing & Services
Automotive
Food
Medical

Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.