Geen voorkennis vereist
HACCP, Hazard Analysis Critical Control Points oftewel gevarenanalyse en kritische controlepunten, is een preventief systeem voor de beheersing van de veiligheid van Europese voedingsproducten voor de consument. Deze opleiding toont je hoe je met HACCP voedselveiligheid kan garanderen.
HACCP is een systeem gebaseerd op 7 principes. Bedrijven dienen dit systeem uit te werken en te implementeren toegepast op hun producten en processen. Ze geven daarbij zelf aan waar en in welke fase van de productie- en/of distributieprocessen er gevaren voor de gezondheid van de consumenten zouden kunnen ontstaan. Na het bepalen van de gevaren in de diverse stappen van hun proces, leggen zij vast welke maatregelen er genomen worden om gevaren voor de gezondheid van de consument te voorkomen.
Tijdens deze HACCP-opleiding behandelt de coach de volgende onderwerpen:
We richten ons met deze opleiding tot bedrijfsleiders, productie- en kwaliteitsverantwoordelijken van ondernemingen uit de levensmiddelenindustrie of van andere organisaties die met HACCP willen of moeten werken.
Voor bedrijfsinterne projecten verwijzen we naar de algemene voorwaarden en de voorwaarden in de aangeboden offerte.
Heb je een vraag over deze opleiding? Wij helpen je graag verder! Neem gerust contact op met ons.
info@allanta.beWist je dat we onze advies en kennis op meerdere manieren inzetten? Ontdek hier aansluitende oplossingen.
Terug naar overzicht