IVDR - In Vitro Diagnostic Regulations voor fabrikanten

Eendaagse opleiding

Leuven - 02-09-2020

Eindhoven - Hotel Van Der Valk - 01-12-2020

Inschrijven vanaf €633
€550 voor leden. Ontdek jouw voordelen als lid of contacteer ons voor meer info of offerte op maat.

 

Nieuwe classificaties en verstrengde eisen vanaf mei 2020

De intrede van de In Vitro Diagnostic Regulations (IVDR) doet de sector op haar grondvesten daveren. De nieuwe wetgeving gooide het hele classificatiesysteem helemaal om en verstrengde de eisen voor zowat alle In Vitro Diagnostica. Dit leidt er onder meer toe dat enkel de Happy Few (<15%) voortaan géén beroep zullen moeten doen op een Notified Body. Het hoeft dus niet gezegd dat de impact van de IVDR voor de sector ongezien groot is.

Start jouw transitie naar IVDR

De finale transitiedeadline van de IVDD naar de IVDR mag dan wel pas mei 2022 zijn. Toch begin je best al vandaag aan de voorbereidingen van de omschakeling. Deze deadline niet halen is ongetwijfeld geen optie voor jou: ben je niet in regel met de IVDR tegen mei 2022, dan kan je vanaf dat ogenblik geen IVD meer op de Europese markt brengen.

Resultaten

Tijdens deze eendaagse opleiding gidst de coach jou door de In Vitro Diagnostic Regulations. Je krijgt handvaten aangereikt om de impact ervan op jouw medisch product te beoordelen en kom je alles te weten over de nieuwe classificatie en mogelijke implicaties van een classificatiewijziging.

Programma

Jouw coaches

Vandervorst Carine

Coach - Senior Expert MD & IVD - Product Manager IVD

Meer over Carine

Praktische informatie

Prijs

Leden: €550 / Niet-Leden: €633
De vermelde prijzen zijn steeds Excl. BTW.
KMO portefeuille: vraag hier jouw subsidie aan en bespaar tot 30% op jouw inschrijvingsprijs. Erkenningsnummer Opleiding DV.O105117

Opleidingen op maat

Liever deze opleiding bedrijfsintern volgen? Op maat van de organisatie en voordelig vanaf 5 deelnemers.

Contacteer ons voor meer informatie.
Lunch & lesmateriaal inbegrepen

Tijdens dagopleidingen wordt er standaard lunch, koffie, thee, frisdranken en waters, evenals documentatie- en schrijfmateriaal gratis voorzien.

Annulatievoorwaarden

Bij annulatie méér dan 3 weken voor aanvang van de training is 75,00 EUR administratiekost verschuldigd. Bij annulatie minder dan 3 weken voor aanvang van de training is 100% van de deelnameprijs verschuldigd. Vervanging van de ingeschrevene is steeds mogelijk, mits melding aan ons secretariaat. Door onvoorziene omstandigheden kan Allanta vzw ten allen tijde de opleiding annuleren, het programma, de datum of de locatie wijzigen. Meer in onze Algemene Voorwaarden.

Nog vragen?

Heb je een vraag over deze opleiding? Wij helpen je graag verder! Neem gerust contact op met ons.

info@allanta.be

Gerelateerde
oplossingen

Wist je dat we onze advies en kennis op meerdere manieren inzetten? Ontdek hier aansluitende oplossingen.

Terug naar overzicht