Ina Van de Staey

Coach en milieucoördinator

  • Kwaliteitsmanagement
  • Milieumanagement
  • Milieucoördinator type A
  • Intere audits

 

Wie is Ina

Ik ondersteun kleine en middelgrote bedrijven in hun verdere organisatieontwikkeling op vlak van kwaliteit, milieu, veiligheid en Authorized Economic Operator (AEO).

 

Tijdens mijn opdrachten sta ik kort bij het management en de operationele werking van de klant. Daardoor werk ik met korte beslissingslijnen binnen de organisatie bij het ontwikkelen, het uitwerken en de belgeleiding van de plannen van de organisatie. Ik bied oplossingen op maat van de klant met respect voor de snelheid van de klant bij het bereiken van haar doelstellingen en door het gebruik van mijn expertise tracht ik de bezorgheden bij de klant weg te nemen. Gestructureerd en planmatig begeleid ik de ontwikkelingen binnen de organisatie.

 

Expertise en achtergrond

Na mijn opleiding Toegepaste Economische Wetenschappen begon mijn loopbaan in de logistieke sector waar ik voor het eerst nauw in aanraking kwam met de uitrol en onderhoud van kwaliteitsmanagementsystemen. Deze praktische ervaring in combinatie met mijn economische kennis was een enorme troef toen ik als coach bij bedrijven logistiek met kwaliteit samenvoegde in de implementaties van AEO en ISO 9001. Later breide ik mijn activiteiten ook uit naar andere sectoren.

 

Om de ondersteuning bij de implementaties van ISO 14001 verder te optimaliseren heb ik de opleiding tot milieucoördinator A afgewerkt. Vandaag treed ik op als milieucoördinator voor voornamelijk bedrijven met opslag van gevaarlijke producten en bedrijven in de afvalsector.

 

Schakel me in voor onder andere

 

Aanpak

Omdat ik actief ben als milieucoördinator weet ik hoe de theorie met de praktijk te toetsen. Hierbij leg ik graag de link tussen de wettelijke verplichtingen en de normeisen. Zo krijgen deelnemers steeds voldoende praktische handvaten voor een geslaagde uitrol van een kwaliteit- of milieumanagementsysteem.

 

Aan de slag met Ina in kwaliteit en milieu

 

    Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.