Allanta’s zomersessies 2022

Een warme zomer vraagt om verfrissing. Duik mee in onze speciale zomersessies en laat je opfrissen in nieuwe en gekende materie. Gebruik onderstaande opleidingen, workshops en webinars om gestructureerd verder te werken aan kwaliteit en continu verbeteren.

✔ jouw leerrijk tussendoortje in juli en augustus

Op deze pagina vind je bovenaan een overzicht in algemene kwaliteitsmanagement, milieu en veiligheid. Vervolgens opleidingen en hapklare video’s in IATF, VDA en Automotive Core Tools. Scrol tot onderaan voor zomersessies in Medical Device Regulation en Good Distribution Practice (GDP). Of download de brochure

 

Zomersessies in organisatieontwikkeling Alanta

Algemene kwaliteitsmanagement, milieu en veiligheid

Werken aan kwaliteit, milieu en veiligheid begint met grondige norm- of auditkennis. Neem deze zomer als startpunt om jezelf en collega’s te verdiepen en lanceer de organisatie met de opgedane kennis en praktische tips. De interne auditoropleidingen zijn allemaal volgens de ISO 19011:2018, richtlijn voor het uitvoeren van audits van kwaliteitsmanagementsystemen. Zo ben je verzekerd van de beste hands-on leerresultaten.

De korte workshops zijn een ideale aanvulling op of opfrissing van jouw vaardigheden in kwaliteitstechnieken.


Zomersessies in Automotive | Allanta

Automotive auditoropleidingen en webinars in IATF, VDA en Core Tools

Maak deze zomer de tijd om je volledig op te leiden tot auditor tijdens de leertajecten IATF 16949:2016 of VDA 6.3. Daarbovenop is er een verkorte versie van Automotive Core Tools opleiding.

Zoek je het nog makkelijker? Volg een webinar vanuit jouw strandstoel. In onze korte online sessies brengen we je snel up-to-speed met het concept Reverse FMEA en productaudits met VDA 6.5.

✔ gratis voor Allanta-leden ✔ wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt

Bekijk alvast deze previews met hapklare uitleg door coach Ilya. 

 

 


Zomersessies in Medicale | Allanta vzw

Zomersessies in MDR en GDP

De korte zomersessies staan in teken van de MDR en Good Distribution Practice (GDP). Je krijgt de essentie voor jouw rol als distributeurs of transporteurs van medische hulpmiddelen en geneesmiddelen.


Zomersessies in Food | Allanta vzw

Opleidingen in voedselveiligheid

Allanta’s leer- en begeleidingstrajecten in voedselveiligheid gaan voornamelijk bedrijfsintern door. Vind hier een volledig overzicht. 

Of vraag naar een opleiding op maat via onderstaand formulier.

    Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.