Gap-analyse voor managementsystemen

Verschillenanalyse met het oog op een ISO-norm

Ga hier voor maatwerk op jouw mensen of organisatie. We helpen je snel verder.

 

Read in English

Als jouw kmo (of grote onderneming) op het punt staat een managementsysteem in te voeren volgens de ISO-normen, is gap-analyse een eerste belangrijke stap. Een gap-analyse bekijkt jouw manier van werken en toetst de activiteiten van jouw organisatie af aan de huidige normeisen. Zo komen tekortkomingen aan het licht én weet je ook meteen waar er nog kansen voor jouw managementsysteem te rapen vallen.


Gap-analyses op tal van systemen

Onze Allanta-coaches en gevalideerde partners beschikken over complementaire know-how in tal van sectoren. Schakel ons in voor het opzetten en implementatie van volgende sytemen:


ISO 9001    ISO 14001 ISO 45001    ISO 50001 ISO 13485    IATF 16949    ISO 22000 ISO 27001    BRC    IFS    FSSC     5S   MDR    IVDR


Resultaten

Een gap-analyse door Allanta biedt vele voordelen:

✔ Je krijgt een uitgebreid rapport, opgesteld door een onafhankelijke expert, met een duidelijk overzicht van de gaps en verbeterpunten.


✔ De Allanta-expert bespreekt het rapport uitgebreid met jou, zodat je een concreet plan in handen hebt om een systeem te gaan implementeren.


✔ Je geniet extra ondersteuning tijdens het opzetten en implementeren van jouw managementsysteem. Jouw evaluatie van onze samenwerking is belangrijk voor ons.

Programma

Allanta verwerkt de resultaten van de gap-analyse tot een uitgebreid rapport, met daarin de nodige aanbevelingen. We bespreken onze bevindingen met jou en gebruiken ze zo als basis voor een actie-, project- en implementatieplan.

 

Doelgroep

Bedrijven die een ISO-managementsysteem willen invoeren, kunnen rekenen op Allanta’s onafhankelijk en professioneel advies om op basis van een diepgaande gap-analyse hun systeem te implementeren. We staan klaar voor zowel kmo’s als grote ondernemingen en multinationals.

Wil je méér dan een gap-analyse?
Neem een kijkje naar de Allanta-aanpak voor een volledige implementatietraject. 

 

Vraag offerte aan

Laat hier van je horen. We helpen je snel verder.
 

Schrijf je in voor de Allanta nieuwsbrief! Ik ben geïnteresseerd in:
General Manufacturing & Services
Automotive
Food
Medical

Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.