Administratieve processen efficiënter maken met Makigami

Demonstratie process mapping (4u)

Hasselt - 20-06-2024

Inschrijven €395
€335 voor leden. Ontdek jouw voordelen als lid.

Geen voorkennis nodig.

Zit je vast aan complexe, tijdsintensieve administratieve processen en droom je liever van een efficiënte en dynamische workflow op kantoor? Kom dan tijdens deze demonstratie ontdekken hoe je met de hulp van Makigami ook voor jouw onderneming gestroomlijnde processen kan realiseren, zonder dat het ingewikkeld of tijdrovend is.

Tijd is kostbaar en in alle soorten van organisaties is de druk hoog om efficiënt te blijven presteren.
Geen zorgen, Makigami is een intuïtieve manier van process mapping die je laat zien welke administratieve zaken onnodig ingewikkeld zijn, zonder dat we ons daar altijd even bewust van zijn. Zou jij deze activiteiten ook niet makkelijker en sneller willen maken?
✓Laagdrempelig en buitengewoon effectief.


Resultaten

✓ breng met Makigami zelfstandig jouw administratieve processen in kaart

✓ identificeer verspilling en inefficiënties in deze processen

✓ visualiseer verbeterde administratieve processen

✓ ontdek hoe je de klanttevredenheid hiermee kan verhogen


Programma

Tijdens de 4 uur durende sessie werk je in groep aan een realistische case studie waarin je elke stap van een proces visualiseert. Het wordt dus een mix van theorie en praktische uitwerking.

Zo leer je eerst de stroom van informatie zoals rollen, tijdsbesteding, documentstromen en informatieoverdracht gedetailleerd in kaart brengen in een cross-functionele setting. 

Vervolgens identificeer je inefficiënties zoals onnodige stappen, vertragingen en bottlenecks. 

Met als einddoel: het administratief proces stroomlijnen en efficiënter maken.

 

Doelgroep

Deze 4 uur durende opleiding in process mapping is ontworpen door een LEAN professional met een passie voor procesoptimalisatie en richt zicht tot dienstverlenende kmo’s die streven naar verbetering en groei. 

Ben je werkzaam in een omgeving met intensieve administratieve of kantoorprocessen? De techniek die je aangeleerd krijgt is uitermate geschikt om de efficiëntie van processen te verbeteren, verspilling te verminderen en klanttevredenheid te verhogen.

Certificatie

Na afloop ontvangen de deelnemers een Allanta-certificaat van deelname.

Jouw coaches

Jef Dams

Coach - Continu verbeteren

Meer over Jef

Praktische informatie

Prijs

Leden: €335 / Niet-Leden: €395
De vermelde prijzen zijn steeds Excl. BTW.
KMO portefeuille: vraag hier jouw subsidie aan en bespaar tot 30% op jouw inschrijvingsprijs. Erkenningsnummer Opleiding DV.O105117

Lunch & lesmateriaal inbegrepen

Tijdens fysieke dagopleidingen wordt er standaard lunch, koffie, thee, frisdranken en waters, evenals schrijfmateriaal gratis voorzien. Bij zowel klassikale als live online trainingen stelt de coach het Allanta opleidingsmateriaal digitaal ter beschikking.

Duur

Dagopleidingen duren 8u en gaan door van 9u tot 17u. Halve dagopleidingen duren 4u en kunnen doorgaan van 9u tot 13u of van 13u tot 17u.

Annulatievoorwaarden

Bij annulatie méér dan 3 weken voor aanvang van de training is 75,00 EUR administratiekost verschuldigd. Bij annulatie minder dan 3 weken voor aanvang van de training is 100% van de deelnameprijs verschuldigd. Vervanging van de ingeschrevene is steeds mogelijk, mits melding aan ons secretariaat. Door onvoorziene omstandigheden kan Allanta vzw ten allen tijde de opleiding annuleren, het programma, de datum of de locatie wijzigen. Meer in onze Algemene Voorwaarden.

Nog vragen?

Heb je een vraag over deze opleiding? Wij helpen je graag verder! Neem gerust contact op met ons.

info@allanta.be

 

Bedrijfsinterne opleiding

Laat hier van je horen. We helpen je snel verder.
 

Schrijf je in voor de Allanta nieuwsbrief! Ik ben geïnteresseerd in:
General Manufacturing & Services
Automotive
Food
Medical

Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.