Gap-analyse voor implementatie BRC Food issue 9 | voedselveiligheidssysteem

Verschillenanalyse met het oog op de BRC-norm

Ga hier voor maatwerk op jouw mensen of organisatie. We helpen je snel verder.

 

Hoe verloopt gap-analyse door Allanta?

Als je als voedselproducent of toeleverancier in levensmiddelen op het punt staat een managementsysteem in te voeren volgens de BRC Global Standard for Food Safety, is gap-analyse een eerste belangrijke stap. Een gap-analyse bekijkt jouw manier van werken en toetst de activiteiten van jouw organisatie af aan de huidige voedselveiligheidseisen. Zo komen tekortkomingen aan het licht én weet je ook meteen waar er nog kansen voor jouw voedselveiligheidssysteem te rapen vallen.

Voedselveilgheidscultuur volgens BRC Food issue 9

BRC Food is een internationale norm om een voedselveiligheidscultuur in te bouwen bij toeleveranciers van retailers in de voedingsindustrie. Dit voedselveiligheidssysteem biedt een kader om de veiligheid, integriteit, wettigheid en kwaliteit van producten te beheren. Alsook de middelen om het productie-, verwerkings- en verpakkingsproces aan die criteria te toetsen. De norm biedt bovendien een sluitend kader om bedrijven binnen de voedselketen objectief met elkaar te vergelijken.

Resultaten

Je krijgt een uitgebreid rapport, opgesteld door een onafhankelijke voedselveiligheidsexpert, met een duidelijk overzicht van de gaps en verbeterpunten. 

De Allanta-expert bespreekt het rapport uitgebreid met jou, zodat je een concreet plan in handen hebt om een BRC Food systeem te gaan implementeren.

Je geniet extra ondersteuning tijdens het opzetten en implementeren van jouw voedselveiligheidssysteem. Jouw evaluatie van onze samenwerking is belangrijk voor ons.

Programma

De food experten van Allanta verwerken de resultaten van de gap-analyse tot een uitgebreid rapport, met daarin de nodige aanbevelingen. We bespreken onze bevindingen met jou en gebruiken ze zo als basis voor een actie-, project- en implementatieplan van de nieuwe BRC Food issue 8.

Interesse in een gap-analyse? Neem snel contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Doelgroep

Bedrijven actief in de verwerkende levensmiddelenketen die een voedselveiligheidssysteem volgens de BRC Food issue 8 willen invoeren. Naast  onze normtraining kunnen zij rekenen op Allanta’s onafhankelijk en professioneel advies om op basis van een diepgaande gap-analyse hun systeem voor te bereiden. We staan klaar voor zowel kmo’s als grote ondernemingen en multinationals.

 

Vraag offerte aan

Laat hier van je horen. We helpen je snel verder.
 

Schrijf je in voor de Allanta nieuwsbrief! Ik ben geïnteresseerd in:
General Manufacturing & Services
Automotive
Food
Medical

Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.