BRC Global Standard Packaging Materials versie 6 - Norm | Voedselveiligheid

Eendaagse opleiding

Geel - 04-09-2024

Inschrijven €695
€605 voor leden. Ontdek jouw voordelen als lid.

Geen voorkennis vereist

De BRCGS Packaging Materials werd ingevoerd voor producenten van verpakkingsmateriaal of van andere contactmaterialen. Het doel? De kwaliteit en voedselveiligheid van verpakkingen verhogen.

In deze eendaagse opleiding leer je wat nodig is om jouw klanten een kwaliteits- en veiligheidsgarantie te bieden, die beide partijen ten goede komt.

De voedingsindustrie hanteert strenge eisen bij de selectie van verpakkingsmaterialen. Zeker wanneer het gaat over verpakkingen in direct contact met levensmiddelen. Het type verpakkingsmateriaal is bepalend voor de mogelijke risico's naar het levensmiddel toe. Van verpakkingsproducenten, die aan de voedingsindustrie leveren, wordt dan ook verwacht dat zij garanties kunnen afleveren met betrekking tot kwaliteit en voedselveiligheid. Vandaar komt steeds meer en meer de vraag of verpakkingsproducenten zich laten certificeren volgens de BRCGS-standaard. Lees hier wat er nieuw is in BRCGS Packaging issue 6


  Resultaten

   ✓ bouw een een kwaliteits- en voedselveiligheidsmanagementsysteem uit dat voldoet aan de eisen van de BRCGS-standaard

  Programma

  • Inleiding tot BRCGS Packaging Materials versie 6
  • Overzicht van de hoofdstukken met de vereisten
  • Aanvullende praktische interpretaties voor de uitwerking

   

  Doelgroep

  Kwaliteitsverantwoordelijke of -medewerker, zaakvoerders en iedereen die betrokken is bij de productie van voedselverpakkingen. 

  Certificatie

  Na afloop ontvangen de deelnemers een Allanta-certificaat van deelname.


  Bereid je optimaal voor naar jouw BRCGS-certificatie

  Naast opleiding begeleiden we je graag in de implementatie van het voedselveiligheidssysteem van verpakkingsmaterialen. Start hier met een gap-analyse.

    Een BRCGS-certificatie is niet alleen positief voor jouw imago, het betekent ook een concurrentieel voordeel en vermindert het aantal klantenaudits, waardoor je kosten bespaart.

  Jouw coaches

  Notebaert Eveline

  Coach - Voedselveiligheid

  Meer over Eveline

  Praktische informatie

  Prijs

  Leden: €605 / Niet-Leden: €695
  De vermelde prijzen zijn steeds Excl. BTW.
  KMO portefeuille: vraag hier jouw subsidie aan en bespaar tot 30% op jouw inschrijvingsprijs. Erkenningsnummer Opleiding DV.O105117

  Lunch & lesmateriaal inbegrepen

  Tijdens fysieke dagopleidingen wordt er standaard lunch, koffie, thee, frisdranken en waters, evenals schrijfmateriaal gratis voorzien. Bij zowel klassikale als live online trainingen stelt de coach het Allanta opleidingsmateriaal digitaal ter beschikking.

  Duur

  Dagopleidingen duren 8u en gaan door van 9u tot 17u. Halve dagopleidingen duren 4u en kunnen doorgaan van 9u tot 13u of van 13u tot 17u.

  Annulatievoorwaarden

  Bij annulatie méér dan 3 weken voor aanvang van de training is 75,00 EUR administratiekost verschuldigd. Bij annulatie minder dan 3 weken voor aanvang van de training is 100% van de deelnameprijs verschuldigd. Vervanging van de ingeschrevene is steeds mogelijk, mits melding aan ons secretariaat. Door onvoorziene omstandigheden kan Allanta vzw ten allen tijde de opleiding annuleren, het programma, de datum of de locatie wijzigen. Meer in onze Algemene Voorwaarden.

  Nog vragen?

  Heb je een vraag over deze opleiding? Wij helpen je graag verder! Neem gerust contact op met ons.

  info@allanta.be

   

  Bedrijfsinterne opleiding

  Laat hier van je horen. We helpen je snel verder.
   

  Schrijf je in voor de Allanta nieuwsbrief! Ik ben geïnteresseerd in:
  General Manufacturing & Services
  Automotive
  Food
  Medical

  Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.