Ontbijtsessie - Wat Duurzaam Ondernemen nu eigenlijk echt betekent voor kmo’s en haar businesspartners?

Meet and greet met de coaches en hun betaalbare oplossingen voor een gepersonaliseerd duurzaamheidsbeleid.

Hasselt - 25-10-2023

Inschrijven €0
€0 voor leden. Ontdek jouw voordelen als lid.

 

Tijdens deze gratis ontbijtsessie benaderen de sustainability change coaches, Erna en Berrie, Duurzaam Ondernemen vanuit zowel een economisch, ecologisch als ethisch-sociaal standpunt. Zo krijg je een breed kader van de huidige risico’s en toekomstige uitdagingen om de continuïteit van jouw bedrijf te bewaken. 

Duurzaam Ondernemen is een populaire term waar bedrijven graag mee uitpakken. Echter, de motivatie verschilt. In realiteit gaat duurzaamheid voor sommige organisaties helaas niet verder dan een marketingtool, terwijl andere wel een concreet beleid gebruiken waarmee ze hun continuïteit waarborgen. Wat versta jij onder Duurzaam Ondernemen?
  
Een duurzame onderneming is meer dan een hip imago hebben. Het wordt meer en meer een noodzaak, waar ook de kmo onvermijdelijk mee in aanraking komt. Want ook jij moet binnenkort - aan klanten, overheden, banken, verzekeraars en toekomstige medewerkers - een duurzaamheidsbeleid kunnen voorleggen dat rekening houdt met de gevolgen  van onder andere klimaatsverandering en wetgeving op jouw bedrijfsvoering.


✔ Schrijf 2 teamleden gratis in, stel jouw vragen rechtstreeks aan onze ervaren coaches en ontdek waar andere kmo's vandaag de dag tegenaan lopen. 

Resultaten

Kom ontdekken wat Duurzaam Ondernemen nu eigenlijk écht betekent voor jou als kmo. Waarom het nodig is er nu (al) mee bezig te zijn. Wat stakeholders van jou verwachten. En vooral hoe je een eigen duurzaamheidsbeleid creëert dat matcht met jouw strategie en identiteit.


  • krijg een beter inzicht in de wetgeving en de eisen van stakeholders op gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en leer hiermee een win-win situatie uit te rollen
  • leg de link met duurzaamheid en de continuïteit van de organisatie
  • ken de drie belangrijkste pijlers van duurzaam ondernemen voor jouw bedrijf

Programma

  • 8h: onthaal + broodjes en koffie
  • 8h30 – 10h: Sprekers Berry en Erna, sustainability change coaches in duurzaam ondernemen 
  • 10h – 11h: Vragen + netwerk


 

Doelgroep

Deze ontbijtsessie is bedoeld voor zaakvoerders en iedereen die in de organisatie betrokken wordt met 'Duurzaam Ondernemen' zoals onder andere: 

  • Kwaliteitsmanagers en SHEQ
  • Plantmanagers
  • HR Managers


Deelnemen is gratis voor maximaal 2 medewerkers uit hetzelfde bedrijf en er geldt een no show fee van €50,00.

Jouw coaches

Berrie Posthuma

Sustainability Change Coach

Meer over Berrie

Erna Grosemans

Sustainability Change Coach

Meer over Erna

Praktische informatie

Prijs

Leden: €0 / Niet-Leden: €0
De vermelde prijzen zijn steeds Excl. BTW.
KMO portefeuille: vraag hier jouw subsidie aan en bespaar tot 30% op jouw inschrijvingsprijs. Erkenningsnummer Opleiding DV.O105117

Lunch & lesmateriaal inbegrepen

Tijdens fysieke dagopleidingen wordt er standaard lunch, koffie, thee, frisdranken en waters, evenals schrijfmateriaal gratis voorzien. Bij zowel klassikale als live online trainingen stelt de coach het Allanta opleidingsmateriaal digitaal ter beschikking.

Duur

Dagopleidingen duren 8u en gaan door van 9u tot 17u. Halve dagopleidingen duren 4u en kunnen doorgaan van 9u tot 13u of van 13u tot 17u.

Annulatievoorwaarden

Bij annulatie méér dan 3 weken voor aanvang van de training is 75,00 EUR administratiekost verschuldigd. Bij annulatie minder dan 3 weken voor aanvang van de training is 100% van de deelnameprijs verschuldigd. Vervanging van de ingeschrevene is steeds mogelijk, mits melding aan ons secretariaat. Door onvoorziene omstandigheden kan Allanta vzw ten allen tijde de opleiding annuleren, het programma, de datum of de locatie wijzigen. Meer in onze Algemene Voorwaarden.

Nog vragen?

Heb je een vraag over deze opleiding? Wij helpen je graag verder! Neem gerust contact op met ons.

info@allanta.be

 

Bedrijfsinterne opleiding

Laat hier van je horen. We helpen je snel verder.
 

Schrijf je in voor de Allanta nieuwsbrief! Ik ben geïnteresseerd in:
General Manufacturing & Services
Automotive
Food
Medical

Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.