Kennismaking met functionele veiligheid van elektrische / elektronische - systemen

Meet and greet met de coaches en hun oplossingen voor jouw ASIL-project.

Ga hier voor maatwerk op jouw mensen of organisatie. We helpen je snel verder.

Geen voorkennis nodig. 

Read the English version

Welkom op deze gratis informatiesessie over functionele veiligheid van elektrische / elektronische - systemen in de automobielindustrie. 

Twee vooraanstaande deskundigen Nico en Dimitri bieden jou een unieke gelegenheid om waardevolle inzichten en praktische kennis te vergaren hoe je functionele veiligheid in de ontwikkeling van E/E-systemen waarborgt. Daarenboven is dit event een uitgelezen kans om tijdens de aangeboden broodjeslunch te netwerken met professionals uit de branche en ervaringen uit te wisselen over uitdagingen en best practices op het gebied van functionele veiligheid.

Resultaten

Tijdens deze sessie gaan onze coaches uitgebreid in op de verschillende aspecten van functionele veiligheid en hoe Allanta jouw bedrijf hierin kan ondersteunen. 

Kom meer te weten over onze opleidingen en begeleidingen afhankelijk van jouw ASIL-niveau, status van het kwaliteitsmanagementsysteem of de ontwikkeling van een volledig nieuw product. 

Programma

10:00 - 12:00 met lunch

Capteren van basiskennis functionele veiligheid

Ontdek hoe jij passende veiligheidsmaatregelen op basis van het ASIL-niveau definieert en implementeert. Je leert meer over de nieuwste richtlijnen en beste praktijken van de veiligheidseisen van elk ASIL-niveau. Welke acties moet ik uitvoeren om een bestaand product in een bepaald ASIL-applicatie te brengen en welke invloed heeft dat op de processen en organisatie? 

Het kwaliteitsmanagementsysteem upgraden naar het vereiste ASIL-niveau 

Verken de mogelijkheden om bestaande kwaliteitsmanagementsystemen te verbeteren en aan te passen aan de specifieke behoeften van functionele veiligheid. Ontdek hoe bedrijven kunnen profiteren van geavanceerde tools en methodologieën om hun kwaliteitsprocessen te versterken en te voldoen aan de vereisten van functionele veiligheid.

Een nieuw product ontwikkelen conform het vereiste ASIL-niveau

Ontdek hoe je een  E/E-systeem ontwikkeld met de focus op functionele veiligheid. Ontdek welke stappen moeten worden genomen, van het identificeren van potentiële gevaren tot het implementeren van veiligheidsmaatregelen en het valideren van het veiligheidsconcept.

Er is tijd om vragen te stellen aan de coaches en vergaar zo nieuwe inzichten in de trends en ontwikkelingen op het gebied van functionele veiligheid. Achteraf nodigen we jou ten harte uit voor een netwerkmoment met gratis broodjeslunch.

 

Doelgroep

Deze informatiesessie is specifiek gericht op functies die betrokken zijn bij de ontwikkeling van E/E-systemen in de automotive supply chain. 

Jouw coaches

Dimitri van Hilst

Coach - Automotive Quality

Meer over Dimitri

Nico Nuyts

Coach - Functioneel veiligheidsmanagement

Meer over Nico

Praktische informatie

Opleidingen op maat

Liever deze opleiding bedrijfsintern volgen? Op maat van de organisatie en voordelig vanaf 5 deelnemers.

Contacteer ons voor meer informatie.
Annulatievoorwaarden

Voor bedrijfsinterne projecten verwijzen we naar de algemene voorwaarden en de voorwaarden in de aangeboden offerte.

Nog vragen?

Heb je een vraag over deze opleiding? Wij helpen je graag verder! Neem gerust contact op met ons.

info@allanta.be

 

Vraag offerte aan

Laat hier van je horen. We helpen je snel verder.
 

Schrijf je in voor de Allanta nieuwsbrief! Ik ben geïnteresseerd in:
General Manufacturing & Services
Automotive
Food
Medical

Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.