Gap-analyse voor implementatie BRC Global Standard for Packaging Materials 6 | voedselveiligheidssysteem

Verschillenanalyse met het oog op BRC-norm

Ga hier voor maatwerk op jouw mensen of organisatie. We helpen je snel verder.

 

Hoe verloopt gap-analyse door Allanta?

Als producent van voedselverpakkingen wil je jouw klanten geruststellen over de kwaliteit en de veiligheid van jouw verpakkingsmaterialen. Een BRC-certificatie is hiervoor een perfect bewijs. Met een gap-analyse bekijken we  jouw manier van werken en toetst onze coach in voedselveiligheid de activiteiten van jouw organisatie af aan de huidige eisen van verpakkingsmaterialen. Zo komen tekortkomingen aan het licht én weet je ook meteen waar er nog kansen voor jouw voedselveiligheidssysteem te rapen vallen.

  Resultaten

  ✓ Je krijgt een uitgebreid rapport met een duidelijk overzicht van de gaps en verbeterpunten. 

  ✓ De coach bespreekt het rapport uitgebreid met jou, zodat je een concreet plan in handen hebt om een BRC Global Standard for Packaging Materials te gaan implementeren.

  ✓ Je geniet extra ondersteuning tijdens het opzetten en implementeren van jouw voedselveiligheidssysteem voor verpakkingsmaterialen.

  Programma

  De coach verwerkt de resultaten van de gap-analyse tot een uitgebreid rapport, met daarin de nodige aanbevelingen. We bespreken onze bevindingen met jou en gebruiken ze zo als basis voor een actie-, project- en implementatieplan van de nieuwe BRC Global Standard for Packaging Materials 6.

  Interesse in een gap-analyse? Neem snel contact op voor een vrijblijvend gesprek.

   

  Doelgroep

  Bedrijven actief in de verwerkende levensmiddelenketen die een voedselveiligheidssysteem volgens de BRC Global Standard for Packaging Materials 6 willen invoeren. Naast onze normopleiding kunnen zij rekenen op Allanta’s onafhankelijk en professionele begeleiding om op basis van een diepgaande gap-analyse hun systeem voor te bereiden. We staan klaar voor zowel kmo’s als grote ondernemingen en multinationals.

   

  Vraag offerte aan

  Laat hier van je horen. We helpen je snel verder.
   

  Schrijf je in voor de Allanta nieuwsbrief! Ik ben geïnteresseerd in:
  General Manufacturing & Services
  Automotive
  Food
  Medical

  Met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.